News

Komentari 8

Uhićena supruga Velje Nevolje: Oduzeli im milijun eura imovine

Uhićena supruga Velje Nevolje: Oduzeli im milijun eura imovine

Oduzeta su ukupno tri stana i jedna kuća za koje se sumnja da su stečeni novcem od krijumčarenja droge, oružja i ubojstava. Jedan stan je u vlasništvu Belivukove supruge, jedan u vlasništvu njegove svekrve

Bojana B, supruga Veljka Belivuka, njena majka Snežana Đ. i supruga Marka Miljkovića, kao i izvanbračna supruga Filipa Ivanovskog, danas su uhićeni, a kako Kurir doznaje, policija je oduzela imovinu vrijednu milijun eura.

Naime, oduzeta su ukupno tri stana i jedna kuća za koje se sumnja da su stečeni novcem od krijumčarenja droge, oružja i ubojstava.

Jedan stan je u vlasništvu Belivukove supruge, jedan u vlasništvu njegove svekrve, a jedan u vlasništvu izvanbračne supruge Filipa Ivanovića. 

Neslužbeno se doznaje da im je uz nepokretnu, oduzeta i pokretna imovina.

Zaplijenjeni blindirani automobil BMW isti je onaj za koji se sudi Goranu Papiću, bivšem šefu UKP-a.

Naime, Papić je optužen da je u travnju prošle godine automobil vratio Marku Miljkoviću, koji je s Veljkom Belivukom pod istragom zbog toga što je bio organizator kriminalne skupine osumnjičene za ubojstvo, trgovinu drogom i posjedovanje oružja.

- Bio je izuzetno ljut, rekao je: „Koji dio moje naredbe vam nije bio jasan? Rekao sam da treba obaviti brzo ispitivanje, a vi ga držite pet sati - rekao je Papić i dodao da je odgovorio da će provjeriti i da je tada saznao da je Miljković priveden u beogradsku policiju i o tome obavijestio ministra. .

- Rekao je da ću razgovarati s Dejanom Kovačevićem, načelnikom Uprave kriminalističke policije. Sigurno sam mu spomenuo da je Stefanovićev nalog trebao biti prebačen u SBPOK, jer nisam mogao kontaktirati nekoga iz beogradske uprave bez najave nadređenih - rekao je Papić, tvrdeći da je Miljković prebačen i ispitan u SBPOK, a potom vraćen u policijsku upravu.

U suradnji sa SBPOK-om uhićene su četiri osobe zbog osnovane sumnje da su dulje vrijeme počinili kazneno djelo pranja novca.

Uhićeni su, naime, na svoje ime kupili nekretnine i vrijednije nekretnine od novca za koji se sumnja da potječe od djelovanja ove organizirane kriminalne skupine koju su organizirali Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Najčitaniji članci