Obavijesti

News

Komentari 68

Uhitili 'doktora' koji je dizao stražnjice injekcijama cementa

Uhitili 'doktora' koji je dizao stražnjice injekcijama cementa
3

Oneal Ron Morris (30) osumnjičen je da je ubrizgao najmanje jednoj ženi koktel od cementa, superljepila, mineralnih ulja i brtvila koje se koristi za automobilske gume

VIDEO

Američka policija uhitila je u petak muškarca osumnjičenog da je ženama ubrizgavao ilegalni i opasni koktel od cementa ljepila i brtvila za podizanje stražnjice. Muškarac na slici, Oneal Ron Morris (30) tretirao je najmanje jednu ženu, a prije toga je testirao postupak na sebi. 

Policija još nije predala službeno izvješće jer je istraga u tijeku. Međutim, narednik William Bamford otkrio je medijima kako je neimenovana žrtva kontaktirala Morrisa u lipnju 2010. godine. Dogovorili su cijenu kozmetičke operacije od 700 dolara.Za svoj novac žena je dobila u stražnjicu niz bizarnih injekcija od cementa, superljepila, mineralnih ulja i brtvila za automobilske gume. Postupak nije rađen u klinici već u stanu. Nedugo nakon što je Morris ubrizgao koktel, žena je razvila komplikacije. 

- Počelo ju je boljeti cijelo tijelo, a posebno u abdomenu. Osjetila je da nešto nije u redu - rekao je narednik. Otišla je u dvije lokalne bolnice gdje joj nisu znali pomoći prije nego što je otišla u bolnicu u Tampi. Razvila je infekciju i bakteriju MRSA koja je otporna na lijekove te upalu pluća, piše ABC News. Ni tada, pacijentica nije željela otkriti uzrok svojih problema. Liječnici koji su shvatili da se podvrgla nekom ilegalnom tretmanu, obavijestili su o tome Ministarstvo zdravstva. Na žalost, prije nego što su otkrili o čemu se radi, žena je napustila bolnicu. 

Uspjeli su riješiti misterij tek u ožujku 2011. godine, ali nisu znali gdje je Morris. Uhitili su Morrisa i optužili ga za prakticiranje medicine bez dozvole i uzrokovanje teških ozljeda. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa