News

Komentari 0

Uhitili ga zbog 10 krađa: Ukrao romobil, roštilj, alat, slavine...

Uhitili ga zbog 10 krađa: Ukrao romobil, roštilj, alat, slavine...

Uz sve to je sredinom studenoga ove godine iskoristio i boravak u stanu na području Škurinja u Rijeci, te otuđio ključeve i prometnu dozvolu, a potom i osobno vozilo bivšeg stanodavca

Riječka policija provela je zajedno s kolegama iz Opatije kriminalističko istraživanje nad 65-godišnjim muškarcem zbog počinjenja čak deset kaznenih djela krađe. 

Naime, dotični je tijekom studenoga ove godine, te u jednom slučaju u studenom prošle godine, sva ta djela počinio najvećim dijelom u trgovačkim centrima na području Škurinja u Rijeci, a zatim u Kukuljanovu te trgovinama u Kastvu i Opatiji. Četiri kaznena djela je počinio zajedno s 39-godišnjakom gdje su nekoliko dana za redom iz istog trgovačkog centra na području Škurinja otuđili romobil, roštilj, Hoveboard smart i vakumske blendere. Osim toga, 65-godišnjak je otuđio i razni alat (čekić, brusilicu), slavine, parno glačalo, parfeme, brijači aparat, alkoholna pića i prehrambene proizvode. 

Uz sve to je sredinom studenoga ove godine iskoristio i boravak u stanu na području Škurinja u Rijeci, te otuđio ključeve i prometnu dozvolu, a potom i osobno vozilo bivšeg stanodavca.

Manji dio otuđenih predmeta je pronađen i bit će vraćen vlasnicima, a sveukupna materijalna šteta procijenjena je na više od 30.000 kuna.

Obojica muškaraca su po završetku istrage predani pritvorskom nadzorniku.

Najčitaniji članci