News

Komentari 71

Uhitili mladiće (19): Premlatili dvojicu, jednom ugrožen život

Uhitili mladiće (19): Premlatili dvojicu, jednom ugrožen život

Nakon što je početkom listopada pretukao muškarca koji je zadobio prijelom baze i kostiju lubanje, mladić (19) je 20. studenog premlatio još jednog muškarca. Ovog puta imao je i pomagača

Državno odvjetništvo u Čakovcu ispitalo je dvojicu 19-godišnjaka zbog sumnje da su počinili kaznena djela osobito teške tjelesne ozljede i teške tjelesne ozljede. Prvookrivljenik se sumnjiči da je 6. listopada u Čakovcu, nakon kraće svađe udario jednog muškarca šakom u glavu i oborio ga na tlo. Oštećeni je zadobio prijelom baze i kostiju lubanje s krvnim podljevom i krvarenjem u mozgu, te je opasno po život ozlijeđen.

Okrivljenici se terete i da su 20. studenog u parku u Čakovcu, prišli još jednom muškaru i bacili ga na tlo. Prvookrivljeni ga je više puta udarao nogama u glavu, izbio mu dva zuba i teško ga ozlijedio. Dok je tako oštećenik ležao na tlu, dvojac mu je pretražio džepove, te su mu uzeli oko 5 tisuća kuna. 

Sutkinja istražnog suda u Varaždinu odredila je prvookrivljeniku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, priopćili su iz DORH-a. 

Najčitaniji članci