News

Komentari 81

Nećak se ušuljao u kuću i teti i bratiću prerezao vrat u krevetu

Nećak se ušuljao u kuću i teti i bratiću prerezao vrat u krevetu

Policija sumnja da je Damir Minković u noći na 24. studenoga 2018., između 21.30 i 7 sati, ušao u obiteljsku kuću u III. Strugama. Dok su teta i njen sin spavali nožem im je prerezao vrat. Potom je pobjegao

Policija je dovršila istragu nad 35-godišnjim Damirom Minkovićem zbog sumnje da je ubio svoju tetu Maricu Minković (76) i njenog posinka 50-godišnjeg Sinišu Minkovića. Iza 14.30 sati završili su s ispitivanjem i Minkovića prepratili na Županijski sud u Zagrebu.

Policija sumnja da je Minković u noći s 23. na 24. studenoga 2018., između 21.30 i 7 sati, ušao u obiteljsku kuću u III. Strugama dok su spavali i nožem im je prerezao vrat. Potom se vratio u svoju kuću te je oko 7 sati napustio naselje Struge i otputovao iz Republike Hrvatske.

U utorak je uhićen na graničnom prijelazu Bajakovo na putu iz Beograda gdje je navodno otišao na dan ubojstva. Doveden je u službene prostorije PU zagrebačke na kriminalističko istraživanje nakon čega je završio u pritvoru, priopćila je danas zagrebačka policija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nož s njegovim DNK nađen u kontejneru

Osumnjičenik za dvostruko ubojstvo u zagrebačkom naselju Struge uhićen je, kako se neslužbeno doznaje, nakon što je policija pronašla tragove DNK na nožu s kojim vjeruju da je počinjen brutalan zločin.

Jutarnji list objavio je nož pronađen nakon višesatnog prekopavanja kontejnera za smeće nedaleko od mjesta zločina.

Podsjetimo, u zagrebačkom naselju Struge u subotu prijepodne pronađena su mrtva tijela Marice Minković i njenog posinka Siniše Minković. Naknadno se doznalo da policija traga za rođakom ubijenih koji se nalazio u Srbiji.

Bio u zatvoru zbog pljačke

Damir Minković je otprije poznat policiji i sudstvu zbog pljačke zlatnine vrijedne tri milijuna kuna iz zagrebačke poslovnice Zlatarne Celje koju je počinio 2010. s još trojicom muškaraca. Za to kazneno djelo odslužio je šestogodišnju zatvorsku kaznu.

Mediji su nagađali da bi motiv ubojstva mogao biti ušteđevina koju je ubijena Marica Minković imala od pokojnog supruga te novac od prodaje obiteljske kuće na Kajzerici.

Najčitaniji članci