Obavijesti

News

Komentari 4

Uhvatili dilera pa našli ručne bombe, a drugom lažnu značku

Uhvatili dilera pa  našli ručne bombe, a drugom lažnu značku
1

Policajci su kod 24-godišnjaka pronašli kokain, amfetamin, marihuanu i četiri ručne bombe M75, a kod 30-godišnjeg prometnog recidivista našli su 0,3 grama amfetamina i krivotvorenu policijsku značku

VIDEO

Zagrebački policajci prijavili su u petak 24-godišnjaka u čijem stanu su pronašli 36 grama kokaina, 5 grama amfetamina, 1,5 grama marihuane i četiri ručne bombe M75.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 24-godišnjak nabavljao veće količine kokaina, marihuane i amfetamina koje je preprodavao na ilegalnom tržištu. Pored droge i ručnih bombi, u stanu su pronađene četiri digitalne vage za precizno mjerenje, 18.000 kuna i 525 eura.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće će biti dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.

Isto tako, prijavili su i 30-godišnjeg prometnog recidivistu kod kojeg su pronašli krivotvorenu policijsku značku i 0,3 grama amfetamina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Recidivist je zaustavljen u četvrtak prilikom kontrole prometa na velikogoričkom Trgu kralja Petra Krešimira IV., za vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja vozilom B kategorije u trajanju od ožujka do rujna 2020. godine, radi ranijih počinjenih prekršaja. Policajci su utvrdili da se radi o recidivistu koji unazad tri godine ima više od šest pravomoćnih presuda za isti prometni prekršaj.

Nakon što je uhićen, policajci su kod 30-godišnjaka pronašli kožni etui u kojem se nalazila lažna policijska značka i službena iskaznica nalik na policijsku, za koje se sumnja da ih je koristio kao prave. Uz to, u BMW-u osumnjičenog pronađena je i metalna kutijica sa 0,34 grama amfetamina.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju biti će podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici, a prekršajna prijava za posjedovanje droge će biti dostavljena Prekršajnom odjelu Općinskog sudu u Velikoj Gorici.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a