Obavijesti

News

Komentari 363

Britanski obavještajci: Rusija šalje 1000 plaćenika u Ukrajinu

Britanski obavještajci: Rusija šalje 1000 plaćenika u Ukrajinu
6

Danas je 33. dan ruske invazije na Ukrajinu. U ratu je ubijeno najmanje 1.119 civila, a izbjeglo više od 3.8 milijuna stanovnika

Ključni događaji

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
'Abramovič je sada dobro'

Glasnogovornik Romana Abramovića je potvrdio kako postoji sumnja da je Abramovič otrovan. Rekao je da se to dogodilo ranije ovog mjeseca i da je Abramovič sad dobro. 

24sata

>>> Više pročitajte OVDJE...

23.45

Britanski obavještajci: Rusi šalju 1000 plaćenika u Ukrajinu

Britanska obavještajna služba priopćila je da očekuje da će Rusija zbog velikih gubitaka poslati više od 1000 plaćenika u istočnu Ukrajinu.

Ruska privatna vojna tvrtka Wagner već postoji u istočnoj Ukrajini i očekuje se da će poslati više od 1000 plaćenika, uključujući visoke časnike, objavilo je britansko ministarstvo obrane. Osoblje grupe Wagner navodno je povučeno iz misija u Siriji i drugim dijelovima Afrike jer je prioritet sad na Ukrajini.

23.28

Vučić ponudio Rusiji i Ukrajini da vode pregovore u Srbiji

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić ponudio je zaraćenim zemljama Rusiji i Ukrajini da mirovne pregovore vode u glavnom gradu Srbije, otkrio je na Happy televiziji.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE.

22.50

U Ukrajinu se vratilo 510.000 ljudi

Prema podacima granične kontrole u Ukrajinu se od izbijanja rata vratilo oko 510.000 ljudi. Samo ovaj tjedan vratilo se 110.000 ljudi. Osam od deset povratnika su muškarci. Većina je stigla iz Poljske. 

22.46

Mladi 'vatreni' s izbjeglicama u hotelu: Vratili smo djeci osmijeh na lica i pozvali ih na utakmicu.

Nogometaši su iskoristili priliku te su posjetili djecu i majke koji su pristigli u Varaždin iz ratom pogođene Ukrajine te su im u ime HNS-a podijelili prigodne darove. 

VIŠE PROČITAJTE OVDJE.

Komentari 363