Obavijesti

News

Komentari 401

Ukrao je show i na Bujančevoj svadbi: Bacio štake i zapjevao

Ukrao je show i na Bujančevoj svadbi: Bacio štake i zapjevao
7

Svadba Velimira Bujanca okupila je mnoge poznate Hrvate. Osim Miroslava Škore, Mate Bulića i Thompsona Bujancu je zapjevao i Zdravko Mamić. Dar Zlatka Hasanbegovića posebno ga je razveselio...

VIDEO

Petak je za Zdravka Mamića počeo burno na Županijskom sudu u Osijeku odakle ga je sudac tijekom svjedočenja Dejana Lovrena izbacio iz sudnice. Mamić je ustao pa pričekao da mu dodaju štake i izašao iz sudnice psujući.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Pokretanje videa...

00:46

- Ma idite više u... Jeste li sad sretni svi, jeste sad sretni, koliko manipulirate... Hoćete li krvi moje, hoćete li džigerice moje? Sramite se svi koliko vas ima! - poručio je prije izlaska.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osijek - unatoč ranjavanju Zdravko Mamić ipak došao na suđenje u Osijek Reporter: Danijela Mikola

Posted by 24sata on Friday, September 1, 2017

Večer je pak proveo na svadbi Velimira Bujanca, čak je s mladencima i Matom Bulićem zapjevao stihove pjesme Moja Hercegovina. Mamić je zagrlio Bujančevu mladenku, Vukovarku Karolinu Šego, i zapjevao. Kako se može vidjeti, štake mu nisu trebale na pozornici, a ni dok je silazio s nje.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Podsjetimo, u svojoj Hercegovini, u zaseoku Vidovićima, u mjestu Zidinama pokraj Tomislavgrada, gdje je stigao kako bi sudjelovao na misi zadušnici za pokojnog oca, Mamića su prije deset dana upucali u nogu.

Među biranim društvom na Bujančevoj svadbi pronašli su se mnogi iz hrvatskog javnog života. Vjenčani kum Bujancu je Josip Klemm, a kako navodi Direktno.hr, bili su tu ministar Goran Marić, Željka Markić, Ljubo Ćesić Rojs, Dario Kordić, Hloverka Novak Srzić, Ćiro Blažević, Josip Radeljak, Bruna Esih, Zlatko Hasanbegović te mnogi drugi. 

Hasanbegović mu poklonio ploču Trga maršala Tita

Upravo je bivši ministar kulture koji je noć prije u zagrebačkoj gradskoj skupštini slavio micanje Trga maršala Tita iz glavnoga grada, Bujanca iznimno razveselio svadbenim darom. Poklonio mu je tablu sada bivšeg imena trga, a Bujanec se od sreće popeo na stol.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 401
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina