News

Komentari 2

Ukrao je ženi novčanik pa s njenom karticom kupio gume

Kriminalističko istraživanje se nastavlja, a osumnjičenik (54) je kazneno prijavljen za kaznena djela krađe, krivotvorenja isprava i 20 kaznenih djela računalna prijevara

Riječka policija provela je kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine zbog počinjenja više kaznenih djela.

Policija ga sumnjiči da je 15. studenoga ove godine na autobusnom stajalištu u središtu Rijeke iskoristio nepažnju oštećene 64-godišnjakinje te joj iz torbice otuđio novčanik s novcem i bankovnim karticama.
Potom je, koristeći otuđene kartice uporno, u više navrata na raznim bankomatima na području Rijeka bezuspješno pokušavao podignuti novac. Također, istog dana jednu od otuđenih bankovnih kartica iskoristio je za kupovinu automobilskih guma i drugih predmeta u trgovačkom centru i kiosku na području Škurinja. 

Počinjenjem kaznenih djela spomenutu ženu sveukupno je oštetio za oko 4.000 kuna.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja, a osumnjičenik je kazneno prijavljen za kaznena djela krađe, krivotvorenja isprava i 20 kaznenih djela računalna prijevara, od kojih 18 u pokušaju, te predan pritvorskom nadzorniku. 

Foto:Ilustracija

Najčitaniji članci