Obavijesti

News

Komentari 46

Ulovili Bad Boya u Splitu: Ostao bez motora, dozvole i slobode

Ulovili Bad Boya u Splitu: Ostao bez motora, dozvole i slobode

U manje od 24 sata splitska policija je pronašla 'Bad Boya' koji je na motociklu divljao po cesti, zadržan je u zatvoru, zaplijenjen mu je motor

VIDEO

Splitska policija pronašla je 'Bad Boya' koji je na motociklu divljao po cesti, 24 sata nakon što su započeli kriminalističko istraživanje. Riječ je o mladiću (25) koji je svojom Yamahom MT 09 počinio niz prekršaja u dva navrata.

POGLEDAJTE VIDEO: Splitski divljak na motoru

Pokretanje videa...

Bad boy iz splita 03:17

Na YouTubeu je objavio niz videa vožnji na Yamahi MT 09. Postavio je nekoliko postova u kojima vozi po Splitu i okolici radeći prekršaje koji mogu ugroziti druge, a posebno je zastrašujući onaj u kojem u noćnoj vožnji po kiši ulicom Domovinskom rata u Splitu juri preko 220 kilometara na sat. U jednom od videa vidi se i kako se skoro zabio u vozilo Hitne pomoći.

Iz policije navode da su utvrdili postojanje osnovane sumnje da je 16.listopada 2020.godine upravljajući motociklom na području Splita ostvario obilježja većeg broja prekršaja iz članka 53.st.1. (prekoračenje brzine u naseljenom mjestu)  i čl.59.st.1. ( prolazak kroz crveno svjetlo) Zakona o sigurnosti prometa na cestama.  

Zadržan je u splitskom zatvoru, motocikl mu je zaplijenjen, a dobio je i zabranu upravljanja A kategorijom vozila. U petak su ga doveli na nadležni Općinski prekršajni sud u Splitu.

Policija traži Bad Boya: Divljao Yamahom i jurio 220 kroz Split
Policija traži Bad Boya: Divljao Yamahom i jurio 220 kroz Split

- Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je postojanje sumnje da je u tri navrata svojim ponašanjem ostvario obilježja prekršaja protiv javnog reda i mira na način da je u noćnim satima na području Splita stvarao buku povećanjem broja okretaja motocikla u mjestu, čime je ometao mir građana radi čega će protiv njega biti podnesen optužni prijedlog zbog postojanja sumnje u počinjenje prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira - navodi policija.

Dalmatinski portal navodi da mu je nakon ispitivanja određeno zadržavanje u zatvoru na Bilicama od 15 dana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.