Obavijesti

News

Komentari 83

Umrla u mukama: Zatukao je čekićem, nitko nije čuo jauke

Umrla u mukama: Zatukao je čekićem, nitko nije čuo jauke
1

Ubojstvu je prethodila žestoka svađa u kući obitelji Marjanović u Borči zbog pisma koje je bilo adresirano na pjevačicu, a u kojem stoji da se odriče vrijednog stana u Beogradu

VIDEO

Pjevačica "Granda" Jelena Marjanović umrla je u najtežim mukama, saznaje Kurir iz istrage. 

Ubojica je Jelenu udario u potiljak, a kad je počela zapomagati, on je pojačao glazbu i nastavio je udarati čekićem dok nije umrla. Zadao joj je ukupno devet udaraca tupim predmetom.

Njene vriskove nitko od susjeda u Borči nije čuo zbog glasne glazbe. 

Ubojstvu prethodila svađa zbog vrijedne nekretnine?

Jelena Marjanović ubijena je najvjerojatnije dan prije nego je prijavljen njezin nestanak, a ubojstvu je prethodila žestoka svađa u kući obitelji Marjanović u Borči zbog pisma koje je bilo adresirano na pjevačicu.

Kako je otkrio rođak pokojne pjevačice za Kurir, Marjanovići su bez Jelenine suglasnosti otvorili kuvertu u kojem je bilo rješenje suda doneseno poslije ostavinske rasprave.

"Poštar je donio pismo koje je bilo naslovljeno na Jelenu, ali ga je Zoranov brat Miloš navodno otvorio i pročitao. Ispostavilo se da se Jelena na ostavinskoj raspravi poslije očeve smrti odrekla stana u centru Beograda koji se vodio na njega. Marjanovići su je napali govoreći joj "Kako se možeš odreći stana u Beogradu? Znaš li koliko vrijedi?".

Ona im se suprotstavila i rekla: "Meni stan ne treba!" zbog čega su se još više obrušili na nju. Jelena je poslije toga bila vidno utučena i požalila se majci i rodbini da su je Marjanovići napali, navodi izvor blizak obitelji.

'Zoran se nije odvajao od Jelene, pratio bi je i do bolesne majke'

Odnos ubijene Jelene i njenog supruga Zorana najbolje opisuje to što je on išao svuda s njom; i do trgovine i do ljekarne, ali i na nastupe gdje bi sjedio odmah pored bine i budno promatrao ljude u njenoj blizini. Svjedoci su ispričali kako Jelenu nikad nisu vidjeli bez Zorana. Pratio ju je i kad je išla u posjete bolesnoj majci, ali i na dan njene smrti, kad je otišla trčati, javlja Blic.

Kako njena bliska prijateljica kaže, njihova druženja svodila su se na kućne posjete u kojima bi obavezno bio prisutan i Zoran. Tvrdi kako pjevačica upravo iz tog razloga nije imala prostora da nađe ljubavnika, kojeg je Zoranov otac spomenuo nakon što je njegov sin uhićen.

Susjedi Jelenine pokojne majke kažu da se Jelenin život posve promijenio nakon udaje za Zorana.

- Sve je rjeđe dolazila kod majke. I kad bi došla, zadržala bi se jako kratko. Zoran bi je za to vrijeme čekao u autu - priča susjed.

Također, brojni svjedoci na njenim nastupima i u studiju, prisustvovali su Zoranovim ljubomornim ispadima.

'Uživao je u slavi koju mu je donijela Jelenina smrt'

Milomir Marić prije dva mjeseca predvidio je da će Zoran Marjanović biti uhićen zbog ubojstva svoje supruge Jelene.

Voditelj je rekao da je Marjanoviće zvao u svoje emisije jer im je želio pružiti šansu da ispričaju svoju stranu priče. Ipak, od prvog trenutka bio je uvjeren da su umiješani u Jelenino ubojstvo.

"Pozvao sam Zorana i Vladimira Marjanovića u emisiju jer sam mislio da će otvoriti dušu i ispričati sve o ovoj tragediji. Međutim, oni su o njoj pričali nepovezano, odmah se vidjelo da nešto kriju. U pripremama emisije, s namjerom da isprovociram Zorana, postavljao sam mu intimnija i emotivnija pitanja, ali on je o svojoj ubijenoj ženi pričao kao neki robot. Kao da je žena koju navodno voli i koja mu je rodila kćer neka stvar, tako hladno ni o stolu i stolcima ne bih pričao. A onda bi pred kamerama bio patetičan, pričao kako je bila dobra majka, supruga, pjevačica", rekao je Marić za srpske medije, a prenosi Kurir.

"Iskreno sam od samog početka sumnjao da je Zoran ubojica. Njegova verzija priče o događaju na nasipu je od prvog dana bila neuvjerljiva. Pogotovo činjenica da je nestanak supruge prijavio policiji tek nekoliko sati kasnije. Ako je i tada bilo tko vjerovao u Zoranovu nevinost, njegovo ponašanje u mjesecima poslije zločina je nedvosmisleno ukazivalo na činjenicu da je on ubojica. Posljednji put me je zvao i zamolio da ga pozovem u jutarnji program, a kada se pojavio, bio je izgubljen, potpuno van sebe. Normalan čovjek se tako ne ponaša", dodao je Milomir.

Marić je primijetio da je Zoranu godila popularnost i da se rado pojavljivao u javnosti.

"Volio se fotografirati u javnosti sa starletama i jedva je čekao da ga pozovu u reality. Djelovalo mi je kao da je uživao u svoj toj slavi i popularnosti koju mu je donijelo Jelenino ubojstvo. Uz sve to, on je stalnim pojavljivanjem u medijima i cjelokupnom pompom koja se napravila pokušavao sakriti istinu o Jeleninoj smrti. To mu je bila neka vrsta taktike i vjerovao je da će tako uspjeti izbjeći odgovornost za svoje nedjelo i odlazak u zatvor, jer misli da je počinio savršen zločin. Da li bi se bilo tko, kome je ubijena žena, mogao poslije nekoliko tjedana dopisivati s drugim djevojkama, gostovati u emisijama, a već poslije godinu dana ući u reality. Naravno da ne bi. Zoran je strašan manipulator, kada je godinu i pol dana uspijevao zavarati javnost", smatra Marić.

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag