Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
7 komentara

Umro je dr. Mišo Virag, jedan od hrvatskih najboljih kirurga

Nakon kratke i teške bolesti u Zagrebu preminuo je prof.dr. Mišo Virag, jedan od najboljih kirurga specijaliziranih za područje glave i vrata. On je prvi Hrvat izabran u Kraljevski zbor kirurga Engleske

Foto: Robert Anic/PIXSELL
7 komentara

Prof. dr. Mišo Virag, redovni profesor Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i dugogodišnji voditelj Klinike za maksilofacijalnu kirurgiju KB Dubrava umro je u 72. godini nakon teške i kratke bolesti, piše slobodnadalmacija.

Prof. dr. Virag je bio cijenjen kao vrhunski stručnjak za kiruršku onkologiju, rekonstruktivnu kirurgiju, plastičnu kirurgiju te estetsku kirurgiju za područje glave i vrata. On je bio prvi Hrvat izabran u Kraljevski zbor kirurga Engleske. Izabran je 2006. godine.

Nespes | Autor: Grgur Zucko/PIXSELL Foto: Grgur Zucko/PIXSELL Doktori odjela maksiofacijalne i oralne kirurgije u KBC-u Dubrava. Mišo Virag ( prvi s desna)

Virag je bio iznimno talentirani kirurg koji je izvodio najsloženije zahvate koje se drugi nisu usudili poduzimati, smatraju njegovi kolege. U studenom 2007. godine operirao je na licu tumor 103- godišnjoj Evi Kovačević. Iako su neki drugi liječnici pet godina ranije rekli da joj nema pomoći dr. Virag ga je uspješno uklonio. Bakin tumor je bio narastao na veličinu od čak 8 centimetara.

S.Midžor Zagreb: 103-godišnjakinja najstarija žena na operaciji
Prije 10-ak godina za medije je izjavio da u prosjeku ima 350 operacija godišnje, a tada je rekao da je operirao više od 10 tisuća ljudi.
Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message