Obavijesti

News

Komentari 41

Umro osnivač lanca trgovina Billa, treći najstariji milijarder

Umro osnivač lanca trgovina Billa, treći najstariji milijarder
1

Karl Wlaschek, umro je u Grazu u 97. godini, a prema procjenama Bloomberga, bio “težak” oko 3,7 mlrd. dolara. Za uspjeh zahvaljivao je velikom radu, ali i sreći

VIDEO

Karl Wlaschek, osnivač poznatog lanca trgovina Billa i treći po starosti milijarder na svijetu, umro je u Grazu u 97. godini. Od Wlascheka su stariji živući milijarderi David Rockefeller koji bi ovog ljeta trebao navršiti sto godina, i ulagač Kirk Kekorian koji će uskoro obilježiti 98. rođendan.

Wlaschek je, prema procjenama Bloomberga, bio “težak” oko 3,7 milijardi dolara, a kako je sam ustvrdio prije nekoliko godina, za uspjeh podjednako može zahvaliti radu i sreći, piše Večernji list.

– Cijeli život sam naporno radio, ali nema sumnje da mi se dogodio i splet sretnih okolnosti bez kojih nikada ne bih postigao ono što sam ostvario – rekao je Wlaschek u intervjuu prije nekoliko godina.

Za Karla Wlascheka se može reći da je bio poslovni i trgovački genij, ali je prilično jasno da je ujedno bio i veliki ljubavnik. Čak pet puta stupao je u brak, posljednji put prije tri godine kada se oženio tridesetak godina mlađom Ricki Schenk koja će sada biti njegova nasljednica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature