News

Komentari 7

Upali na zabavu u Dugom Selu pa počeli pucati: Policija uhitila trojicu, za četvrtim još tragaju

Upali na zabavu u Dugom Selu pa počeli pucati: Policija uhitila trojicu, za četvrtim još tragaju

U Dugom Selu je jučer poslijepodne došlo do pucnjave. Četiri muškarca upala su na privatnu zabavu u jednom ugostiteljskom objektu. Trojica su uhićena, dok za četvrtim muškarcem policija još traga

Policija je objavila da su uhitili troje ljudi koje se sumnjiči da su jučer poslijepodne upali na jednu zabavu u Dugom Selu i napali okupljene. Jedan od muškaraca je i pucao na ljude u ugostiteljskom objektu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke provode kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca starosti 56, 19 i 22 godine zbog sumnje da su počinili kazneno djelo pomaganje u počinjenju kaznenog djela Ubojstvo u pokušaju te će ih u zakonskom roku predati pritvorskom nadzorniku dok se za četvrtim muškarcem, 33-godišnjim stranim državljaninom, intenzivno traga - izvijestila je policija.

Trojica muškaraca nalaze se u službenim prostorijama te je u tijeku kriminalističko istraživanje, dodali su.

Podsjetimo, u Dugom Selu je jučer poslijepodne došlo do pucnjave. Četiri muškarca upala su na privatnu zabavu u jednom ugostiteljskom objektu.

Prvo je došlo do verbalnog sukoba, a onda i do pucnjave.

Nakon toga jedan od četvorice nepoznatih počinitelja ispalio je hitac u smjeru 45-godišnjaka i 40-godišnjaka da bi se potom četvorica počinitelja dala u bijeg. Srećom, nitko nije bio ozlijeđen. 

Najčitaniji članci