Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Upao u trgovinu i počeo gušiti prodavačicu: Svladao ga kupac

On je trenutačno u policijskoj postaji i protiv njega će, nakon što bude obavljena kriminalistička obrada, biti podneseno najvjerojatnije više kaznenih prijava

Foto: Franjo Lepan/24sata
113 komentara

U nedjelju nešto iza 10 sati prodavačica u trgovini Boso u slavonskobrodskom naselju Mali Pariz primijetila je muškarca koji je sakrivao robu, zaključila je da je riječ o krađi.

Zaključala je vrata trgovine i pozvala policiju. Razjareni muškarac, uhvaćen u klopku, uhvatio je prodavačicu rukama za vrat i počeo ju je gušiti. Na svu sreću u trgovini je bio još jedan kupac, koji je zgrabio napadača, odvojio ga od uplašene žene i bacio ga na drugu stranu.

U tom trenutku na vratima je bila policija.

– Oko 10.20 sati dobili smo dojavu iz prodavaonice Boso u Malom Parizu i odmah je upućena ophodnja koja je zatekla i uhitila osumnjičenog muškarca (24). On je trenutačno u policijskoj postaji i protiv njega će, nakon što bude obavljena kriminalistička obrada, biti podneseno najvjerojatnije više kaznenih prijava. U ovom slučaju na sreću nije bilo ozlijeđenih osoba – rekao je Krešimiri Šimić djelatnik za odnose s javnošću Pu Brodsko posavske.
 

Možda vas zanima i ovo:
Message