Obavijesti

News

Komentari 46

Upoznali se na internetu kad su bili klinci, a sad su u braku

Upoznali se na internetu kad su bili klinci, a sad su u braku
1

Kristin je imala 12 godina kad je pristupila portalu s virtualnim ljubimcima. Imala je nekoliko profila pod različitim imenima. Svog budućeg muža, koji je tada imao 10 godina, upoznala je preko igrice

VIDEO

Mladi supružnici Kristin i Michael Andrews-Kar iza sebe imaju dugu, gotovo filmsku, priču. Naime, oni su se upoznali još kao klinci na jednom internet portalu, a s vremenom se sprijateljili i zaljubili.

Kristin je imala 12 godina kad je pristupila portalu s virtualnim ljubimcima. Imala je nekoliko profila pod različitim imenima. Svog budućeg muža, koji je tada imao 10 godina, upoznala je preko igrice na istom tom portalu. Iako su počeli kao rivali, uskoro se razvilo prijateljstvo. Počeli su se dopisivati preko chata i e-mailova, no trebalo je dugo vremena da jedan drugom pošalju svoje fotografije i shvate tko stoji iza pseudonima pod kojima su se znali, javlja Daily Mail.

Kristinini osjećaji prema Michalu bivali su sve jači, no nije željela to podijeliti s roditeljima jer je strahovala da će joj zabraniti komunikaciju s neznancem. Tijekom jednog telefonskog poziva, Kristin je Michaelu rekla da joj se sviđa. Čuli su se svako jutro prije odlaska u školu, a s vremenom su svoju vezu i službeno potvrdili. Po završetku srednje škole, Michael je počeo tražiti fakultet u blizini Kristininog doma.

- Na naš prvi spoj Kristin je stigla s majkom, bila je preslatka - prisjeća se Michael.

- Majka mi je rekla da se toliko fokusirao na mene da se spotaknuo preko ruba. Mislila je kako je vrlo smiješan - kaže Kristin.

Mladić je Kristin zaprosio 2014. godine. Kristin vjeruje da ih je dugogodišnje prijateljstvo pripremilo za zdravu ljubavnu vezu.

- Naučili smo kroz godine kako komunicirati jedan s drugim, i koliko je to bitno - kaže Kristin. Ona se i danas druži s klincima, danas odraslim ljudima, preko Neopetsa.

- Nevjerojatno je vidjeti sve te odrasle ljude koji se vraćaju nečem tako nevinom. Stvarno je moguće putem takvih virtualnih zajednica upoznati prave prijatelje - zaključuje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa