News

Komentari 47

Upoznao je dečka online, ubio ga, objesio i pojeo mu testise: Suđenje se nastavlja dogodine

Upoznao je dečka online, ubio ga, objesio i pojeo mu testise: Suđenje se nastavlja dogodine

Sudski dokumenti su otkrili užasavajuće detalje ubojstva. Naime, Latunski je pio lijekove za mentalno zdravlje, ali ih povremeno namjerno ne bi uzeo

Mark Latunski, optužen da je svojoj žrtvi, frizeru Kevinu Baconu prerezao grkljan, navodno je priznao ubojstvo koje se dogodilo 28. prosinca 2019. godine u Michiganu i suđenje mu se nastavlja iduće godine. Upoznali su se preko aplikacije Grindr, a Bacon je pronađen u Lutinskovom podrumu kako gol visi sa stropa zavezan za stopala.

Latunski mu je odrezao testise i pojeo ih. Baconovi roditelji su tek na suđenju doznali jezive detalje smrti njihovog sina.

 

- Zlo postoji i povrijedilo nas je. Iznenađujuće je čuti sve detalje. Izvan sebe smo. Pamtit ću ga onako kako ga se svi sjećaju, da je bio dobra osoba koja je bila strastvena i brinula se za ljude - komentirao je otac Karl Bacon u siječnju 2020.

Latunski je u zatvoru u Michiganu oko dvije godine i trebao bi se vratiti na sud 3. veljače. Sudac je bio odlučio da mu se može suditi u listopadu 2020. godine, nakon što je bio primljen na rehabilitaciju.

Bacon je upoznao Latunskog na Badnjak 2019. godine, nakon što su se povezali na Grindru, aplikaciji za sastanke i dejtanje za homoseksualce. Nestanak Bacona je prijavljen sljedeći dan.

Oko 18 sati Bacon je poslao poruku cimerici Michelle Myers one noći kada je nestao.

- Ostat ću vani neko vrijeme - pisalo je u poruci, prenosi NY Post.

- U šoku sam zbog cijele situacije. Teško je sve to prihvatiti - komentirala je kasnije Myers.

Sudski dokumenti su otkrili užasavajuće detalje ubojstva. Naime, Latunski je pio lijekove za mentalno zdravlje, ali ih povremeno namjerno ne bi uzeo.

Bacon se borio s depresijom, lošom slikom o sebi i prolazio je kroz velike obiteljske probleme u vrijeme ubojstva.

Kako su se baš te večeri upoznali, ispričala je Baconova cimerica. Myers je otkrila kako je Bacon saznao za božićno obiteljsko okupljanje i spomenuo kako dolazi jedna osoba koju on ne podnosi pa je tražio način kako da se izvuče s obiteljskog druženja.

- To ga je navelo da ode na Grindr gdje je upoznao Latunskog. Odbio je sve ostale prijatelje kako bi otišao na spoj naslijepo. Ali se nikada nije vratio – ispričala je Myers.

Policija je mladog Bacona pronašla u podrumu Latunskog 28. prosinca, a Latunski je 30. prosinca optužen za ubojstvo i sakaćenje mrtvog tijela.

Najčitaniji članci