Obavijesti

News

Komentari 155

'Upozoravala sam na tu rupu, poručili su mi da sam dosadna'

'Upozoravala sam na tu rupu, poručili su mi da sam dosadna'
5

Nesreća u Kninu: Mladići su sletjeli autom u jamu nasred ceste jer nigdje nije bilo upozorenja. Josip Duvančić (27) je izgubio život, a Marko Pil (17) je teško ozlijeđen

VIDEO

Dva mladića iz Knina sjela su u Golf oko 1 sat i krenuli po cigarete na kiosk. Vozili su ravnom cestom. Odjednom su se strovalili niz padinu. Auto je bio smrskan, a iz rupe su se čuli jauci...

Upali su u neoznačenu, neobilježenu tri metra duboku i pet metara dugu rupu iskopanu cijelom širinom Resničke ulice. Josip Duvančić (27), koji je vozio, poginuo je na mjestu, a Marko Pil (17) je s potresom mozga i posjekotinama završio u kninskoj bolnici.

Upozoravali smo na te rupe, ali nitko ništa nije poduzeo, iz ureda Grada

- Ni znaka, ni ograde, ni osvjetljenja, nije bilo ničeg što bi upućivalo na radove na cesti. Nasred ravne ceste iskopali su rupu i ostavili je mjesecima nezaštićenu. Mogla sam i ja ostati bez sina. Zbog toga neću dopustiti da se zataška istina - rekla nam je Danijela Pil, majka ozlijeđenog Marka. Ona je na mjestu događaja cijelu noć dežurala kako bi spriječila radnike da naknadno označe rupu.

- U noći su donijeli znakove i ograde da na kraju ispadne da nisu krivi. Prijetili su mi policijom i tužbama, ali im svejedno nisam dopustila da ih postave - kaže šokirana majka.

Policija je utvrdila da su mladići sletjeli jer rupa nije bila obilježena. Doznajemo da je riječ o projektu “Vodoopskrbni i kanalizacijski sustav s uređajem za pročišćavanje za grad Knin” koji je financiran iz programa Europske unije. Naručitelj radova je Vodovod i odvodnja, a korisnik je Grad Knin. Radove izvodi Cestar Split s mnogo kooperanata.

Mogla sam ja ostati bez sina. Istina će se čuti, majka ozlijeđenog

- Dok sam tražio mjesto nesreće, naišao sam na još tri iste takve rupe, koje nisu ograđene niti označene nikakvim znakom. Što čekaju, da pogine još netko - pita se Boško Duvančić, brat poginulog Josipa.

Gradonačelnica Knina Josipa Rimac rekla je da je upozoravala na rupu, no šef gradilišta joj je rekao da je dosadna.

'Ni znaka, ni ograde, ni svjetla...Mjesecima tako stoji nezaštićena'

Očajna majka ozlijeđenog Marka dežurala je kraj goleme rupe cijelu noć. Tvrdi da su radnici došli i prijetili joj tužbama i policijom, ali se ona nije htjela maknuti. Htjeli su postaviti upozorenja te su na kraju postavili znak, ali prekasno. Mladić je izgubio život, a drugi ima potres mozga. Gradonačelnica Knina traži hitno zatvaranje gradilišta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 155
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa