News

Komentari 409

Upute kako sakriti stan: a) uzmi mali papirić, b) nabavi selotejp, c) prekrij ime na portafonu

Upute kako sakriti stan: a) uzmi mali papirić, b) nabavi selotejp, c) prekrij ime na portafonu

Nakon objave našeg teksta došli smo na adresu gdje Žinić ima tajni stan. Tamo nije bilo prezimena Žinić na portafonu. Samo malo, nekakav papirić je tu. Nešto je čudno. Odlijepili smo ga. Kad ono ispod - Žinić!

Kako su 24sata jučer ekskluzivno objavila, HDZ-ov župan Ivo Žinić, osim što od 1995. živi besplatno u državnoj kući u Glini, što je država obitelji Žinić obnovila obiteljsko imanje u Marinbrodu i što je supruga naslijedila i obiteljsku kuću u Glini, koristi i prostrani državni stan u Zagrebu! Radi se o stanu od 80-ak kvadrata u Ulici Bože i Nikole Bionde.

Ministarstvo ga bezuspješno pokušava iseliti od tamo već sedam godina! Ivo Žinić nam se opet nije javio dati pojašnjenja zašto koristi i taj stan uz svu državnu pomoć koju je dobio.

Pogledajte video: Kako smo sve otkrili

Kako tvrde oni koji ga poznaju, u tom stanu su mu inače bili i sinovi kada su bili u Zagrebu. A navodno je u njemu kćer jednog obiteljskog prijatelja koja studira u Zagrebu.

Nakon objave našeg teksta došli smo na tu adresu. Tamo nije bilo prezimena Žinić na portafonu.

24sata na terenu: Tražimo Žinićev stan

Čekajte... što je ovo? Netko je nešto nalijepio na portafon. Nekakav papirić na kojem je prezime koje odudara od ostalih, jedino je to ispisano na papiruć. A ispod papirića - Žinić. 

Najčitaniji članci