Obavijesti

News

Komentari 0

'Uskoro ćemo naći rješenje za klubove u školskim dvoranama'

'Uskoro ćemo naći rješenje za klubove u školskim dvoranama'
1

Ministar obrazovanja, ministrica sporta te predstavnici HZJZ-a sastali su se u srijedu u Banskim dvorima i razgovarali o problemu sportskih klubova i rekreativaca kojima nije dopušteno korištenje školskih dvorana

VIDEO

Naši sportaši su vrhunski sportaši, postižu iznadprosječne rezultate i toga smo svjesni svi, cijela Vlada. Sport je važan u razvoju djece i to nam je isto potpuno jasno, poručio je u srijedu ministar obrazovanja Radovan Fuchs nakon sastanka s ministricom turizma i sporta te HZJZ-a po pitanju korištenja školskih dvorana za treninge klubova i rekreativaca. 

Rješenje za ovaj problem se traži, istaknuo je. 

- Krenuli smo s ovom nastavnom godinom, za sada sve teče kako smo zamislili. Između ministarstva turizma i sporta i nas traju intenzivni razgovori u koji su uključeni i stručnjaci epidemiolozi. Vrlo skoro ćemo iznaći rješenje na koji način će se omogućiti funkcija onih dvorana koje se nalaze u sklopu škole - rekao je dodavši kako treba napisati određena pravila kako se ni u jednom trenutku ne bi ugrozila sigurnost školskih objekata. 

- Ministarstvo turizma i sporta će odraditi svoj dio posla, mi svoj, HZJZ svoj i ja sam siguran da smo vrlo skoro na poziciji rješavanja tog problema - rekao je. 

Razgovarali su o raznim varijantama kako bi se sportaši onih klubova koji koriste školske dvorane u te dvorane mogli i vratiti, dodao je, a jedna od opcija je i dopuštenje korištenja dvorane vikendom. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.