News

Komentari 198

Trebate u dućan? Evo kako će raditi trgovine i šoping centri...

Uskrs u doba korone: Evo kako će raditi dućani i šoping centri

Većina dućana i šoping centara na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak bit će zatvoreni, što zbog pandemije, što zbog toga što im je to uobičajeno blagdansko radno vrijeme. Na jednom mjestu provjerite kada u shopping

Svjesni da će uoči Uskrsa biti povećana potreba za odlaskom u dućan, vladajući su donijeli odluku o promjeni radnog vremena trgovina pa će one, umjesto od 7-17, dok traje epidemija korona virusa, raditi iznimno duže, od 7 do 20 sati u četvrtak, petak i subotu.

Ministar Božinović je na konferenciji za novinare rekao i kako će trgovine u četvrtak, petak i subotu, uoči Uskrsa, raditi od 7 do 20 sati, kako bi građani uspjeli kupiti sve što im je potrebno te kako ne bi bilo gužvi.

Za vrijeme blagdana, na Uskrs (12. travnja) i Uskrsni ponedjeljak (13. travnja) u Hrvatskoj će većina trgovačkih lanaca raditi skraćeno ili biti zatvoreni.

Trgovine Konzuma tako će biti zatvorene i na Uskrs u nedjelju i u ponedjeljak. Isto vrijedi i za Lidl, koji je javio da će sve njihove trgovine u Hrvatskoj biti zatvorene na Uskrs i na Uskrsni ponedjeljak. Trgovine Prehrane također će bit zatvorene i za Uskrs i na Uskrsni ponedjeljak. 

Uprava trgovačkog lanca Pevex također je donijela odluku o radnom vremenu njihovih centara, te najavila da neće raditi na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak.

Na Uskrsni ponedjeljak radit će trgovine Spara, ali do 17 sati. 

Trgovine Kauflanda bit će zatvorene za Uskrs, a na Uskrsni ponedjeljak radit će skraćeno, odnosno od 8 do 17 sati.

Isto je i s trgovinama Plodina, čija će prodajna mjesta raditi samo na Uskršnji ponedjeljak, ali do 17 sati.

Prodavaonice Tommy neće raditi za Uskrs ni na uskrsni ponedjeljak, isto kao i KTC.

Arena Centar na Uskrs ne radi, na Uskrsni ponedjeljak rade trgovine izuzete iz zabrane ograničenja rada. Mueller na Uskrs ne radi, a na Uskrsni ponedjeljak radi od 8 do 14 sati.

Trgovine u shopping centru Avenue Mall koje su otvorene navedene su na ovom linku

Shopping centar City Center One East i City Centar One West u Zagrebu te City Center One u Splitu na Uskrs će biti zatvoreni, a na Uskrsni ponedjeljak centri će raditi od 8 do 14 sati. 

Mini mljekara Veronika i dm će biti zatvoreni, a Müller će raditi od 8 do 14 sati.

Shooping centar Westgate također neće biti otvoren na Uskrs, a niti na Uskrsni ponedjeljak.

Centar Supernova Zagreb - Buzin, koji neće raditi za Uskrs, a ni za Usrksni ponedjeljak, osim Insterspara koji će u ponedjeljak biti otvoren od 8-17 sati.

GardenMall će također raditi samo u ponedjeljak od 8 do 17 sati. Supernova Karlovac radit će jednako kao i GardenMall, dok će Supernova u Zadru, Supernova Colloseum u Slavonskom Brodu, Supernova Šibenik, Supernova Sisak West & East biti zatvorene i na Uskrs i na Uskrsni ponedjeljak (osim Spara i Muellera.

Trgovine mješovite robe u shopping centrima Supernova Varaždin i radit će na Uskrsni ponedjeljak od 8 do 17 sati, a Supernova Koprivnica od 8 do 17 sati.

Mall of Split također neće raditi na Uskrs, dok će na Uskrsni ponedjeljak raditi po izvanrednom radnom vremenu od 8/9 do 15/17 sati. 

Lumini u Varaždinu na Uskrs i uskrsni ponedjeljak će biti zatvoren.
 

Najčitaniji članci