Obavijesti

News

Komentari 20

Migrant nestao u rijeci Dobri: Jutros pronašli njegovo tijelo?

Karlovačka Policijska uprava izvijestila je oko podneva da je na području Generalskog Stola pronađeno tijelo nepoznatog muškarca te da je u tijeku utvrđivanje identiteta...

VIDEO

Tim za spašavanje na brzim i divljim vodama jutros je pretražio rijeku Dobru u potrazi za nestalim migrantom, za kojeg se pretpostavlja da se utopio sinoć. Iz karlovačke Opće bolnice se doznaje da su dobro trojica migranta koja su u rijeku upala zajedno s njim.

Karlovačka Policijska uprava izvijestila je oko podneva da je na području Generalskog Stola pronađeno tijelo nepoznatog muškarca te da je u tijeku utvrđivanje identiteta.

Podsjetimo, jučer oko 18.30 sati na području općine Generalskog Stola zatekla trojicu stranih državljana za koje se sumnja da nezakonito borave u Hrvatskoj. Prema njihovim navodima, jedna je osoba prilikom pokušaja da prijeđu rijeku Dobru nestala. Dosad nije pronađena, a potraga se nastavlja i danas.

Migranti se ušuljali u kamion: Protjerat će ih iz Hrvatske...
Migranti se ušuljali u kamion: Protjerat će ih iz Hrvatske...

Također se utvrđuje identitet zatečenih ljudi i provodi kriminalističko istraživanje vezano uz "zakonitost njihova ulaska i kretanje na području Republike Hrvatske i europskoga gospodarskog prostora“.

Ravnatelj karlovačke Opće Bolnice Ervin Jančić rekao je za Hinu da su na hitnom prijamu pregledana trojica pacijenata u dobi od 31, 25 i 22 godine, koji su došli u pratnji policije.

Pregledani su i obrađeni laboratorijski, ugrijani zbog pothlađenosti te su u dobrom općem stanju otpušteni, također u pratnji policije. Medicinsko osoblje, dodao je, Jančić, nije se s njima uspjelo sporazumjeti jer nisu znali ni hrvatski ni engleski jezik, no dali su svoja imena i datume rođenja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk