Obavijesti

News

Komentari 45

"Utopio" se u Crnoj Gori, živog i zdravog ga našli u Njemačkoj

"Utopio" se u Crnoj Gori, živog i zdravog ga našli u Njemačkoj
4

Policija je sumnjala kako je Ivica Miler, državljanin BiH, sletio Corsom u kanjon rijeke Tare. No, sada su ga pronašli živog u Münchenu, ali pod drugim imenom...

VIDEO

Njemačka policija je prije devet dana u redovnoj kontroli u Münchenu zaustavila vozača iz Bosne i Hercegovine. Provjerili su ga i utvrdili da ima lažne dokumente. 

Za Ivicom Milerom raspisana je potjera prije pola godine. Nestanak je prijavila njegova supruga Brigita. Njegova Opel Corsa pronađena je u rijeci Tari, u Crnoj Gori, između mjesta Žabljak prema Mojkovcu. Na prvi pogled sve je izgledalo kao stravična prometna nesreća. Corsa se obrušila niz okomitu liticu u kanjon rijeke dubok oko pedesetak metara. Angažirani su spasioci, ronioci i lovci. Policija je organizirala opsežne i višednevne akcije traganja. Nakon što su iz vode izvadili karavan, u njemu su pronašli Milerovu putovnicu i neke dokumente. Sve je prijavio muškarac koji se vozio iza Milera.

- Bijeli auto nije ni pokušao svladati blagu krivinu na cesti. Ravno je sletio u vodu - prijavio je tada očevidac. Policija ga je ispitala. Na cesti nisu pronađeni tragovi kočenja niti drugi dokazi koji bi upućivali na nesreću. Istražitelji su počeli sumnjati da je sve namještaljka i da je Miler namjerno gurnuo auto u vodu kako bi izvukao novac od osiguranja. 

Nakon šest mjeseci on je živ i zdrav, u Njemačkoj. Čudio se policajcima koji su ga pitali o nesreći kraj Tare i Opel Corsi. Sve informacije su njemački kolege proslijedili Crnogorcima. 

Miler je prije nesreće iz BiH ušao u Crnu Goru kraj Pljevalja, potvrdila je granična policija. Bio je bez suputnika. Nekoliko sati proveo je u hotelu na Žabljaku, a zatim otišao u večernjim satima.

Istragom je utvrđeno kako je i navodni očevidac sudjelovao u cijeloj prevari. Međutim, zašto je Miler gurnuo automobil u Taru, još se ne zna. Detaljnije informacije o uhićenju policija još nije otkrila.

Miler: Nemam pojma o čemu govorite...

Navodno mu je lažno ime bilo Perica Mikanov. Nijemcima je tvrdio kako živi u Mostaru sa suprugom Aleksandrom Lojpur. Dodao je i kako vodi miran obiteljski život te zanijekao da zna išta o spomenutoj nesreći. Čudio se o čemu oni govore.

Ronioci nisu našli tijelo nestalog Milera

Policija je pretragom u Opel Corsi pronašla Milerovu putovnicu, prenose srpski mediji. Na cesti nisu našli nikakve tragove nesreće, pa su odmah posumnjali u vjerodostojnost.

Prije nesreće prešao granicu BiH i Crne Gore

Dojavu o nesreći policija je dobila 14. lipnja oko 23 sata. Sletio je u vodu autom s njemačkim tablicama. Nestanak je prijavila supruga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.