Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uvrnuti odnosi: Rastala se od sina pa se udala za svoju kćer

Patricia Ann Spann (43) i Misty Velvet Dawn Spann (25) vjenčale su se 25. ožujka. U braku su bile do kolovoza kad je na vidjelo isplivala mračna istina i to tijekom rutinske istrage

Foto: Stephens County Jail
117 komentara

Majka i kći iz Oklahome uhićene su i pritvorene nakon što je razotkriven njihov incestuozni brak, javlja Daily Mail.

Patricia Ann Spann (43) i Misty Velvet Dawn Spann (25) vjenčale su se 25. ožujka ove godine. U braku su bile do kolovoza kad je na vidjelo isplivala mračna istina i to tijekom rutinske istrage Centra za socijalnu skrb koji je provjeravao u kakvom su stanju djeca koja žive u njihovom domu u Duncanu.

Foto: Promo

Majka je prije ovog, već bila u braku sa svojim sinom Jodyjem Calvinom Spannom. Oženili su se 2008., a brak je poništen 2010. na sinov zahtjev. Patricia je istražiteljiam rekla kako sa sinom nije prakticirala seks i da se udala za njega kako bi spriječila da ga regrutiraju u vojsku.

Prema izjavama policije, Misty i njena dva brata odgojili su djed i baka, s očeve strane, nakon što je Patricia izgubila skrbništvo nad njima. Kada se obitelj ponovno okupila, kako je Patrica rekla policiji, odmah se zaljubila u svoju kćer. Nije mislila da krši zakon jer u kćerinom krsnom listu ne piše da joj je ona majka.

Misty i njena dva brata kazali su za KSWO da je majka manipulirala njima i nagovorila ih na brak.

Foto: KSWO

Patricia i Misty izvedene su pred sud gdje su izjavile da se ne osjećaju krivima. 

Prema zakonu u Oklahomi, brak s bliskom rođakom smatra se incestom nevezano je li u tom braku bilo spolnih odnosa. Dvije žene mogle bi dobiti i do 10 godina zatvorske kazne.

Možda vas zanima i ovo:
Message