News

Komentari 121

Užas u Vladislavcima: Obilazila svadbenu kolonu i sletjela s ceste, poginula je suputnica

Užas u Vladislavcima: Obilazila svadbenu kolonu i sletjela s ceste, poginula je suputnica

Vozačica i druga suputnica s teškim su ozljedama prebačene u KBC Osijek. Sve su nam potvrdili i u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Čepin, čiji su vatrogasci uz ostale izašli na teren

Do teške prometne nesreće došlo je u subotu oko 19 sati na državnoj cesti na izlazu iz Vladislavaca. Prema prvim neslužbenim informacijama, automobil kojim je upravljala vozačica krenuo je u pretjecanje svadbene kolone. Automobil je iz još neutvrđenih razloga izletio s ceste te se zabio u betonski rub kanala. U automobilu su bile još dvije suputnice, a jedna je smrtno stradala na mjestu nesreće. Vozačica i druga suputnica s teškim su ozljedama prebačene u KBC Osijek. Policija zasad nije službeno potvrdila informacije.

Sve su nam potvrdili i u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Čepin, čiji su vatrogasci uz ostale izašli na teren.  

- Večeras je cesta odnijela jedan mladi život, a 2 su ozlijeđena... Vozači, oprezno u prometu! Intervencija u cestovnom prometu, Vladislavci... Na intervenciji sudjelovali JVP Čepin s 1 vozilom i 6 vatrogasaca, JVP Grada Osijeka s 2 vozila i 7 vatrogasaca, DVD Čepin s 1 vozilom i 3 vatrogasca te Dvd Vladislavci s 1 vozilom i 5 vatrogasaca - objavili su na svojoj Facebook stranici.

Najčitaniji članci