News

Komentari 0

U Medulinu našli maloljetnika s metkom u glavi iz zračne puške

U Medulinu našli maloljetnika s metkom u glavi iz zračne puške

Mladić je teško ozlijeđen te je zadržan na liječenju u pulskoj bolnici. Zasad provedenim izvidima nije utvrđena sumnja u počinjenja kaznenog djela, izvijestili su iz policije

Maloljetnik (17), državljanin Hrvatske, u noći na četvrtak se u vikendici u Medulinu u Ulici Kapovica nesretnim slučajem propucao zračnom puškom. 

- Mladić je teško ozlijeđen te je zadržan na liječenju u pulskoj bolnici. Zasad provedenim izvidima nije utvrđena sumnja u počinjenja kaznenog djela, a policijski službenici nastavljaju utvrđivati okolnosti događaja - objavila je istarska policija. 

Dolaskom u Medulin, mještani Kapovice s kojima smo razgovarali su nam rekli da nisu ništa čuli niti vidjeli, a neslužbeno smo doznali da je do nesreće došlo u jednoj od prostorija vikendice u spomenutoj ulici. Vikendica je udaljena od okolnih kuća, a u trenutku nesreće, neslužbeno saznajemo, maloljetnik je bio sam. 

- Hitna je dobila dojavu oko 3:54 sati te je ekipa odmah upućena na mjesto poziva. Došli smo za 8 minuta te ozlijeđenom odmah dali kisik i infuziju, te je potom prebačen u pulsku bolnicu na daljnju obradu - kazala je ravnateljica nastavnog Zavoda za hitnu medicinu Istre, dr. Gordana Antić, ne želeći govoriti o detaljima nesreće.

Neslužbeno smo doznali da je u trenutku dolaska Hitne maloljetnik bio bez svijesti te da se tek pregledom na CT-uređaju u bolnici utvrdilo da ima metak u glavi. Tijekom jutra u četvrtak podvrgnut je operativnim zahvatu, a njegovo zdravstveno stanje je teško.

Navodno mu je metak prošao kroz sljepoočnicu i zaustavio se u predjelu glave. Neslužbeno doznajemo da su mu izuzeti krv i urin radi daljnjeg vještačenja, a sve okolnosti ove nesreće još se utvrđuju.

Najčitaniji članci