Obavijesti

News

Komentari 15

Užas u Sesvetama: 'Prošao je ispred moje kuće. Bio je krvav, imao je ranu na glavi i sjekiru...'

Užas u Sesvetama: 'Prošao je ispred moje kuće.  Bio je krvav, imao je ranu na glavi i sjekiru...'
1

Pijani muškarac upao je ženi u dvorište. Ona ga je udarila sjekirom u glavu. Uhitili su je zbog pokušaja ubojstva

VIDEO

Stara limena ograda koja je malo odškrinuta, te kuća bez fasade u Zlatarskoj ulici u mjestu Markovo Polje, koja se nalazi tik uz autobusnu stanicu, nije na prvu otkrivala da se upravo tu u subotu u ranim poslijepodnevnim satima odvijao incident. Zagrebačka policija objavila je kako je oko 14.20 sati pijan 49-godišnji muškarac s 2,42 promila ušao u dvorište 64-godišnjakinje te su se verbalno sukobili. Nakon toga, 64-godišnja žena uzela je sjekiru, te je 49-godišnjeg muškarca udarila s njome u čelo.

Muškarac je nakon toga uzeo sjekiru, te se udaljio iz dvorišta.

- Išao je za njom, imao je sjekiru u ruci, ona se počela derati - prepričava nam jedan od prvih susjeda koji je pozvao policajce nakon što je vidio da je 'vrag odnio šalu'. Kaže da je i on krenuo galamiti, a sve kako bi uspio zaustaviti sukob muškarca i žene. Dan nakon incidenta u mjestu nitko ne želi ništa komentirati. Kažu nam da je žena živjela sama u kući, te da ne poznaju muškarca koji joj je došao, također dodaju i kako se ne žele petljati s obzirom na to da i nju ne znaju najbolje.

Pijan joj upao u dvorište, pa ga u svađi udarila sjekirom u čelo. Uhićena zbog pokušaja ubojstva
Pijan joj upao u dvorište, pa ga u svađi udarila sjekirom u čelo. Uhićena zbog pokušaja ubojstva

Dosta susjeda uopće nije niti znalo da je do pokušaja ubojstva došlo upravo u njihovoj ulici, jedan je samo komentirao kako je u povratku s posla vidio pet policijskih vozila. Nasuprot kuće nalazi se i kafić čiji vlasnici i djelatnici također nisu htjeli puno komentirati, već samo da su vrijedi muškarca sa sjekirom u rukama.

- On je nakon svađe prošao ispred moje kuće, imao je ranu na glavi, bio je sav krvav - kaže susjed koji dodaje da se vidjelo da je bio pijan. Nakon što se incident dogodio ozlijeđeni muškarac otišao je u smjeru Vugrovca, gdje ga je policija, kako kažu pronašla sa sjekirom. Kada su ga pronašli, policija je muškarca privela u policijsku postaju, odakle je prebačen u Kliničku bolnicu Dubrava. Liječnici su tamo, nakon pregleda, konstatirali da je muškarac lakše ozlijeđen.

Trojac u Sesvetama ukrao lim težak 3000 kila i vrijedan više od 13.000 €. Prijeti im zatvor
Trojac u Sesvetama ukrao lim težak 3000 kila i vrijedan više od 13.000 €. Prijeti im zatvor

Policija je krenula obavljati očevid te je 64-godišnja žena privedena. Nakon što su obavili kriminalističko istraživanje, policija je objavila da ženu tereti za kazneno djelo 'ubojstvo' u pokušaju. Također, dodaju, da je uz posebno izvješće koje je dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu predana pritvorskom nadzorniku. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.