Obavijesti

News

Komentari 293

Uzeli mu vozačku i platio 6000 kn za nesreću u kojoj nije bio

Uzeli mu vozačku i platio 6000 kn  za nesreću u kojoj nije bio
3

Policija i prekršajni sud u Buzetu Alena su okrivili da je u ožujku 2009. navečer sa svojim Fordom na cesti kraj Buzeta pijan sletio s ceste prevrnuvši se na krov

VIDEO

Osudili su me ni krivog ni dužnog da sam pijan sletio s ceste iako sam u to vrijeme bio na poslu. Ovo nema ni u urnebesnoj komediji.

Tužit ću državu, sud i policiju te ići do Strasbourga da dokažem da nisam kriv, ogorčen je Alen Halilović (31) iz Umaga koji tvrdi da ga je Prekršajni sud u Buzetu nepravedno osudio zbog prometne nesreće. Ogorčeni Alen priča nam kako je nesreću skrivio njegov mlađi brat Sanel (27), a ne on, zbog čega je ostao bez 6000 kuna i vozačke dozvole na osam mjeseci.

Policija i prekršajni sud u Buzetu Alena su okrivili da je u ožujku 2009. godine u večernjim satima sa svojim Fordom na cesti kraj Buzeta pijan sletio s ceste prevrnuvši se na krov. Pune četiri godine Alen dokazuje da nije kriv on nego njegov brat. Nakon odbijene žalbe Alen je pokrenuo ustavnu tužbu žaleći se na nepravično suđenje, poriče krivnju i tvrdi da se u vrijeme nesreće nalazio na poslu. To je potvrdio i njegov poslodavac na sudu.

- Moj brat Sanel se na mjestu nesreće lažno predstavio. Policajcima je rekao da ne može do dokumenata u vozilu na krovu i da se zove Alen. Povjerovali su mu bez provjere. Brat me je zvao da dođem po njega, ali sam radio pa je po njega došao naš zajednički prijatelj Marko Momić, ali ga sudac nije želio saslušati – govori Alen i dodaje kako brata više i ne smatra bratom.

Marko Momić nam je ovu priču potvrdio, dok Sanel nije bio raspoložen za komentar. Kaže kako je sve rekao na sudu.

- Brat je sucu priznao da je on vozio. Međutim, nije mu povjerovao. Mislim da je sud na moju štetu štitio policajce koji su pogriješili jer nisu utvrdili identitet vozača. Imao sam 30 svjedoka da sam tada bio na poslu i nikoga nisu saslušali - priča nam ogorčeni Alen. Ističe kako postoji i snimka i potvrda s posla da je u vrijeme nesreće radio, ali sud to nije uvažio.

- Osuđen sam bez mogućnosti obrane saslušanjem ključnih svjedoka uz obrazloženje da ih je previše i da bi postupak išao unedogled – negoduje zbog svega Alen.

Iz Prekršajnog suda poručili su nam samo kako je Alen osuđen i da je njegova žalba odbijena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 293
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Studentica mislila da je muči mamurluk, u bolnici je doživjela šok: 'Imaš još 12 mjeseci života'
OTKRILI JOJ KVRŽICU NA MOZGU

Studentica mislila da je muči mamurluk, u bolnici je doživjela šok: 'Imaš još 12 mjeseci života'

Ne mogu mi reći koliko mi je vremena ostalo, jer ne mogu napraviti biopsiju zbog pozicije tumora. Da odem na biopsiju, vjerojatno bi ostala paralizirana. Ne znam koliko mi je mjeseci ostalo, kaže Ella..
Heroj iz Slavonskog Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku
NEVRIJEME U SLAVONIJI

Heroj iz Slavonskog Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku

Hrvoje Mužević nedavno je preživio moždani udar, skinuo više od 50 kila, a njegova doga Darko prošlog tjedna osvajao je titule na Svjetskoj izložbu pasa