Obavijesti

News

Komentari 106

Petrov predstavio ministre iz Mosta: Vjerujemo u ovu Vladu

Petrov predstavio ministre iz Mosta: Vjerujemo u ovu Vladu
8

Davor Romić, Slaven Dobrović, Ante Šprlje, Dubravka Jurlina Alibegović, Tomislav Panenić i Vlaho Orepić su kandidati za ministre u Vladi koje je predložio Most

VIDEO

Čelnik Mosta Božo Petrov je u sjedištu stranke u Smičiklasovoj ulici u Zagrebu predstavio ministre koji su došli iz njihovih redova. Podsjetimo, Mostovci su dobili šest ministarstva.

- Meni je stvarno čast što smo došli do ovih rezultata. Znam da je dva i pol mjeseca možda predugo. No, mislim da možemo biti zadovoljni. Vjerujem u uspjeh ove vlade. Ovo što se danas dogodilo vjerujem da će biti veliki zamašnjak u Hrvatskoj, ne samo na političkoj sceni. Način na koji su izabrani ovi ljudi meni daje nadu da možemo očekivati plodonosnih četiri godine - rekao je Petrov i naglasio da su ustrajali na tome da se uspostavi stručna i reformska vlada.

VIDEO

- Zahvaljujem se svima koji su nam davali potporu. Izazov mi je biti predložen za ministra gospodarstva i nadam se da ću opravdati povjerenje mandatara. Naglasak na gospodarstvu je jedna od ključnih stvari i smatram se počašćenim što ću sudjelovati u ključnim promjenama. Očekujem da gospodarstvo konačno postane probitačno i konkurentno - rekao je Tomislav Panenić.

- Izuzetna mi je čast da sam predložena za ministricu uprave. Počašćena sam što je moja struka i moje znanje prepoznati kao temelj da se naprave pomaci u lokalnoj samoupravi i javnoj upravi. Ima još puno posla, jedan od posla je da svi zaposlenici u javnoj upravi budu motivirani, dobro plaćeni da mogu efikasno raditi svoj posao - rekla je Dubravka Jurlina Alibegović.

- Nadam se da pravosuđe više ne bude bilo na naslovnicima novina već da će biti sporedna vijest jer će dobro raditi svoj posao - rekao je Ante Šprlje.

- Hvala onima koji su me predložili, kažu da sam stručan. Bit ću glas svih onih koji žive od poljoprivrede - rekao je Davor Romić.

- Izuzetna mi je čast biti u ovom timu i u ovoj Vladi. Želim da u meni prepoznate odlučnost u zaštiti malog čovjeka - kratko je rekao Vlaho Orepić.

- Hrvatska je čista i lijepa zemlja s krasnom prirodom. Mi ćemo unaprijediti sustav zaštite prirode. Trebamo suradnju i podršku javnosti, stvari mislimo voditi otvoreno - rekao je Slaven Dobrović.

Davor Romić je predložen za ministra poljoprivrede, Slaven Dobrović za ministra zaštite okoliša i prirode, Ante Šprlje za ministar pravosuđa,

Dubravka Jurlina Alibegović za ministricu uprave, Tomislav Panenić za ministra gospodarstva i Vlaho Orepić za ministra unutarnjih poslova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'
STRAŠNO

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'

Nikad neću zaboraviti izraz lica radiologa koji joj je slikao pluća. Odmah sam znala da nešto nije u redu. Pitala sam doktore hoću li umrijeti. Rekli su mi: 'Ne znamo...'

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga

Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ubojstvom je pod nadzorom policije
Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'
KOMENTIRAO PREGOVORE O VEĆINI

Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'

Ponižavanje SDSS-a u političkom životu je i ponižavanje Srba u Hrvatskoj. Segregiranje tih zastupnika jeste segregiranje Srba u Hrvatskoj - tvrdi Pupovac.