Obavijesti

News

Komentari 75

Uživo iz Beograda: S vrata kluba gdje su zadnji put vidjeli Mateja maknuli radno vrijeme

Uživo iz Beograda: S vrata kluba gdje su zadnji put vidjeli Mateja maknuli radno vrijeme
1

Prema saznanjima 24sata iz neslužbenih izvora, prijateljica i Matej su stupili u kontakt dva puta te noći - prvi put kada su bili u restoranu na večeri, a zatim i u klubu Gotik

VIDEO

Šesnaesti je dan otkako se gubi svaki trag nestalom Splićaninu Mateju Perišu. Potraga i dalje traje, a sada se proširila i druge na gradove uz obale rijeka Save i Dunava - u Pančevu, Požarevcu i Smederevu. 

PRATITE UŽIVO:

Iz dana u dan dolazi se do novih saznanja vezano uz nestanak mladog Splićanina. Naime, pripadnici beogradskog MUP-a pregledali su listu poziva Mateja Periša i utvrdili da je zadnja na listi prijateljica iz Splita, koja se također nalazila u Beogradu, a policija misli kako bi ona mogla razriješiti misterij ovog slučaja.

Matej Periš (27) kretao se ulicama Beograda vrlo sličnom, gotovo identičnom trasom koju predlaže internetska navigacija kad se kao polazna točka upiše Gotik, a odredište - restoran Savanova.

Kako doznajemo klub Gotik u kojem je Matej bio tu večer sigurno još neko vrijeme neće raditi, a maknuli su i radno vrijeme sa ulaza.

Prema rekonstrukciji kretanja i nadzornim kamerama, mislilo se da trči bez nekakvog posebnog cilja, no pogled na trasu njegova kretanja i trasu navigacije Google Maps otkriva kako se Matej možda te noći vraćao u restoran. 

Najveći misterij su svakako nadzorne kamere koje u klubu Gotik taj  dan nisu radile te se tako ne može utvrdili je li dosita došlo do nekog sukoba.

Potraga za nestalim Matejem Perišem i dalje traje, a sada se širi i na gradove uz obale rijeka Save i Dunava. Za Matejem tragaju i u Pančevu, Požarevcu i Smederevu.

Matejev otac Nenad Periš i dalje se nada pozitivnom ishodu te ističe kako mu sin sigurno nije koristio nedozvoljene supstance, a to su mu rekli i Matejevi prijatelji.

Posljednja poruka koju je Matej uputio ocu bila je 'Ulazimo u Srbiju'.

Potraga se nastavlja i tijekom vikenda, a ronioci i dalje pretražuju Savu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca