Obavijesti

News

Komentari 82

Pala je noć, završili potragu za Matejem, akcija se nastavlja u srijedu: Traže taksista iz videa

Pala je noć, završili potragu za Matejem, akcija se nastavlja u srijedu: Traže taksista iz videa

Matej Periš nestao je u Beogradu prije pet dana, a u potragu za njim danas su se uključili i ronioci koju pretražuju Savu, a zbog mutne rijeke čak su i rukama pretraživali dno rijeke

VIDEO

Peti je dan potrage za nestalim Splićaninom Matejem Perišem, danas su se uključili i ronioci koji pretražuju Savu, a neslužbeno se doznaje kako policija sumnja da je Matej upao u Savu negdje oko Brankova mosta.

POGLEDAJTE VIDEO Uživo iz Beograda

Potrage na Savi večeras nije bilo, ali akcija se nastavlja sutra. Ključni svjedok bi mogao biti taksist koji nije primio Mateja u vozilo, no u beogradskom taksi udruženju kažu da mu ne mogu ući u trag, što bi moglo značiti da je radio na crno, pa se ne želi javiti.

Neslužbeno doznajemo kako se osim područja oko Brankova mosta intenzivno pretražuju i područja na kopnu i rijeci oko područja Višnjička Banja, koje se nalazi poslije Pančevačkog mosta, kao i područje prema Brodskoj, jer na tim mjestima Dunav ima rukavce, pa riječne struje znaju izbaciti predmete u njih ili na obalu.

U blizini mjesta za koje se sumnja da je Matej ušao ili upao u Savu forenzičari su danas pronašli opušak u tegli za cvijeće.

Izuzeli su ga kako bi DNK analizom potvrdili je li povezan s njim ili nije.

Pripadnici riječne policije s kolegama iz Policijske brigade od trenutka prijave nestanka patrolnim čamcima pretražuju rijeke Savu i Dunav, kao i obale dviju rijeka. Budući da je vidljivost u rijeci gotovo nikakva, ronioce su vezali konopima pa su rukama prepipavali dno. Također, dno rijeka pretraživali su i čamcima sa sonarima.

'Želim Mateja vratiti kući'

- Ja Mateja želim vratiti kući na bilo koji način i do tad ću ostati tu. Što se dogodilo to nitko ne zna. Ja sam spreman na sve i samo želim svoje dijete dovesti kući pa makar i zadnji put - rekao je kroz suze Matejev otac Nenad.

Podsjetimo, jučer su se pojavile i snimke s nadzornih kamera koje su 31. prosinca na beogradskim ulicama snimile mladića, koji opisom podsjeća na Mateja, kako trči beogradskim ulicama.

Na snimkama se vidi kako mladić trči po šetalištu iz pravca Beton hale prema Savskoj promenadi, a zatim i po Karađorđevoj ulici. Kod Brankovog mosta mladić je pokušao zaustaviti taksi. Na snimkama se vidi i mladić kako trči drugim ulicama, a na jednoj od od njih se vidi mladić koji trči s djevojkom u bijelom džemperu, no nema nikakvih informacija o njenom identitetu i je li zaista bila u društvu Mateja Periša. MUP Srbije i dalje ulaže sve napore kako bi pronašli nestalog mladića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva
IZ MINUTE U MINUTU

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva

Prošlo je šest dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava