Obavijesti

News

Komentari 66

Uznemiravao je djevojčicu: Ne smije na 100 metara od škole!

Uznemiravao je djevojčicu: Ne smije na 100 metara od škole!
1

Zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz čl. 6 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira Prekršajnom sudu u Zagrebu protiv 48-godišnjaka podnosi se optužni prijedlog

VIDEO

Policijski službenici IV. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje i 48-godišnjaku izdali naredbu o određivanju mjere opreza - zabrana približavanja zoni Osnovne škole Jordanovac u krugu od 100 metara. Isto tako zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz čl. 6 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira Prekršajnom sudu u Zagrebu protiv 48-godišnjaka podnosi se optužni prijedlog.

Ostala sama u dvorištu

Podsjetimo, škola je za taj dan bila gotova, a kiša je vani neprestano padala. Zbog toga nije bilo nikoga u blizini škole. Kako se radi o školi sa samo jutarnjom smjenom, gotovo svi profesori, kao i djeca, već su otišli doma. U dvorištu je ostala djevojčica koja je čekala svoju sedam godina stariju sestru kako bi joj dala ključeve od stana.

Sve je bilo normalno dok nije, ispričala je poslije, preko ceste uočila sumnjivog muškarca kako je promatra. Nije prošlo ni desetak minuta, a on je počeo užurbano prelaziti cestu kako bi joj se približio. Ćelavi muškarac s bradom, kojemu su nedostajala dva prednja zuba, pokušao ju je uvjeriti kako ga je poslala njezina majka.

- Moraš poći sa mnom - pokušavao ju je nagovoriti. Zahvaljujući brojnim razgovorima koje je imala s učiteljima i roditeljima znala je da ne smije odlaziti s nepoznatim ljudima. Pokušala je krenuti prema kući, ali muškarac ju je uhvatio za lakat i počeo se derati na nju.

Pronašli je uplakanu

Nasreću, djevojčica je ostala sabrana i snažno ga udarila nogom. Zahvaljujući snalažljivosti uspjela se otrgnuti i pobjeći natrag u školu, gdje ju je u suzama zatekla radnica škole. Pozvala je tajnicu i ravnatelja. Ubrzo je pristigla i policija koja nam je potvrdila da su zaprimili dojavu te da sad istražuju slučaj.

Iako su se predavanja normalno nastavila, idući dan s djecom su razgovarali svi učitelji, kao i pedagogica, te ih upozorili ih na opasnost.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu