News

Komentari 129

Uznemirujuća snimka: Pucao je preko djece! Malenom se tresla noga od straha. Svi su preživjeli

Uznemirujuća snimka: Pucao je preko djece! Malenom se tresla noga od straha. Svi su preživjeli

NEW YORK Najmanje desetak hitaca ispalio je maskirani napadač dok je ciljao svoju metu. Muškarac je tijekom bijega od napadača oborio djecu i koristio ih je kao živi štit. Upucan je s tri metka

Desetogodišnja djevojčica i njezin mlađi brat skoro su upucani kada je njihov posjet trgovini sa slatkišima postao izravan pogled na eskalirajuće nasilje grada New Yorka.

Najmanje desetak hitaca ispalio je napadač u crnom dok je ciljao na svoju metu.

Naime muškarac je tijekom bijega od napadača oborio djecu i koristio ih je kao živi štit.

Oprez! Uznemirujuća snimka

Šokantna snimka pokazuje kako se u jednom trenutku usred pucnjave dječaku tresu noge od straha.

Čudo, niti jedno dijete nije pogođeno.

Napadač je pobjegao na skuteru, rekli su policajci.

Meta je upucana tri puta, jednom u leđa i jednom u svaku nogu. Čovjek je odveden u bolnicu Bronx Libanon, gdje je bio na operaciji u petak navečer, priopćila je policija. Očekuje se kako će on preživjeti, kazali su izvori.

Dok su lokalni stanovnici kritizirali krvoproliće u četvrti -- gdje su se incidenti nasilja u oružju više nego udvostručili ove godine u usporedbi s istim razdobljem 2020. godine  prijatelj i obitelji djece kažu kako se rođaci nadaju prikupljanju novca kako bi se traumatizirana djeca njihovi roditelji mogli liječiti i normalno nastaviti sa životom.

- Sve je previše. To je kao da je bio neoprezan … bez srca – rekla je je žena koja živi u tom naselju.

- U ovom se susjedstvu događa puno loših stvari – rekla je Nilda Hock, 75-godišnja žena koja živi u blizini mjesta napada.

Policija vjeruje kako je 24-godišnji strijelac odveden u bolnicu u bijelom Lexusu s privremenim registarskim oznakama New Jersey, koje su kasnije pronađene napuštene u blizini bolnice, navode izvori.

Nije jasno jesu li njegove privremene pločice bile legalne.

Policija i gradonačelnik najavili su u srijedu slamanje ilegalnih tiskanih ploča kako bi pokušali zaustaviti pucnjave, budući da ih automobili napadača često koriste.