Obavijesti

News

Komentari 151

Uzorna policajka Dubravka se u petak trebala zauvijek odseliti

Uzorna policajka Dubravka  se u petak trebala zauvijek odseliti
3

PROBLEMI NAKON RAZVODA: Gordan Jagatić (44) navodno nije mogao podnijeti što će se bivša supruga odseliti. Svađali su se i naguravali, a onda ju je upucao. Obitelj je u potpunom šoku...

VIDEO

Gordan Jagatić (44) idućih će mjesec dana provesti u pritvoru zbog ubojstva bivše supruge Dubravke (42). Odlučio je tako sudac istrage Županijskog suda u Sisku dan nakon krvoprolića u njihovoj kući u Novskoj.

Kako je javila policija na svojim stranicama, oboje su bili policajci i zaposlenici Policijske uprave Sisačko-moslavačke.

Taj bivši bračni par se posvađao u četvrtak uvečer i počeli su se naguravati. Razlog njihove prepirke bilo je navodno Dubravkino preseljenje u Zagreb. Naime, njih dvoje su se nedavno rastali, ali se Gordan nikako nije mogao pomiriti s tim. Uzrok njihovih problema nije poznat, a nisu ga željeli komentirati ni prijatelji ni obitelj. U cijelom kaosu i dernjavi, Gordan je ispalio hitac iz svojeg službenog pištolja u Dubravku. Iako istražitelji nisu željeli komentirati gdje ju je pogodio, jedan metak je bio dovoljan da je ubije. Susjedi koji su čuli pucanj odmah su zvali policiju. Brzo je stigla i Hitna pomoć, no ženi nisu mogli pomoći. Gordan se navodno mirno predao kolegama i ostao u kući. Alkotestirali su ga i utvrdili da je u krvi imao 1,1 promil alkohola. Uhitili su ga i priveli prvo u policijsku postaju na ispitivanje. Tijekom petka su ga prevezli na ispitivanje u Državno odvjetništvo, a potom na sud u Sisak. Tužitelji su tražili da ga se pritvori kako ne bi mogao utjecati na svjedoke. Naime, Dubravka i Gordan su roditelji dvoje maloljetne djece.

Oni su, kako su nam rekli mještani, zbrinuti kod obitelji. Susjedi, prijatelji i obitelj okupili su se jučer kraj njihove kuće u Ulici Matije Gupca. U dvorištu je vladala tišina i nisu imali snage ništa reći. Njihovu tišinu prekinuli su tek jecaji obitelji.

Inače, Gordan je imao uzornu policijsku karijeru bez ijedne mrlje. Radio je u Jasenovcu s carinicima i volio je nogomet. Bivši ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić ga je 2015. izvanredno promaknuo u viši čin zbog savjesnog obavljanja posla. Napravio je to povodom Dana policije i Gordan je zbog toga bio izrazito sretan. Dubravka je, pak, prema zadnjim informacijama radila na graničnom prijelazu u Hrvatskoj Kostajnici, na drugom dijelu županije. Ondje je privremeno bila na zamjeni te je također radila s carinicima. Njezini prijatelji su cijelog petka izražavali sućut na društvenim mrežama te ispod vijesti o smrti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 151
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa