Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
218 komentara

Varaju korisnike: Neograničeni broj poziva u tarifi Tele2 je laž!

Tele2 agresivno je reklamirao tarifu Revolucija kao neograničenu, a pozive i SMS-ove su ograničili već potpisivanjem ugovora. Kažu da su se štitili od zloporaba...

Tele2
Foto: Tele2

Neograničene minute pozivanja prema mobilnim i fiksnim mrežama u tarifi Revolucija Tele2 zapravo su obična laž. Iako je kompanija reklamirala da u tarifi nema "kvaka" i skrivenih sitnih slova ispostavilo se da ipak nije tako, otkriva Večernji list. 

Na početku lansiranja tarife već je postojala klauzula "načela pravednosti" koja je ograničavala pozive prema drugim mrežama na najviše 5000 minuta i najviše 3000 SMS-ova. Poslije je to ograničenje srezano za 60 posto, odnosno na 2000 minuta "neograničenog" telefoniranja. Usto, ljudi koji su htjeli doznati stanje svog računa nisu to mogli jer im je automat odgovarao da imaju neograničen broj minuta na raspolaganju. Stoga je isključenje stizalo kao iznenađenje, a korisnici ostajali bez svojih brojeva i usluge. 

Dodatna ograničenja uvedena su i za pozivanje Tomato brojeva zbog prevelike potrošnje prema njegovoj tarifi "na tuđi račun", pri čemu korisnici, ako ih netko zove, ostvaruju bonus minute.

Iz Tele2 se ispričavaju korisnicima, ali ne zato što su ograničenje reklamirali kao neograničeno, već što su "zaboravili" spomenuti da postoji nešto što se zove "načelo pravednosti" korištenja tarife Revolucija. Tvrde da su i oni žrtve zloporaba i prevara jer je njihova tarifa uzdrmala tržište te su se morali zaštititi od agresivnog ponašanja korisnika.

>>> Cijeli članak pročitajte u Večernjem listu

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message