News

Komentari 371

Večeras nova debata! HTV-u i Milanović potvrdio svoj dolazak

Večeras nova debata! HTV-u i Milanović potvrdio svoj dolazak

Iz tima Zorana Milanovića HTV-u je stigla službena potvrda o dolasku na večerašnje sučeljavanje, a izborni tim aktualne predsjednice dolazak Grabar-Kitarović potvrdio je još prošli tjedan

Večeras će se na Prvom programu HTV-a održati drugo izborno sučeljavanje, a svoj dolazak na još jedan 'verbalni okršaj' potvrdila su oba predsjednička kandidata.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Sučeljavanje će se održati, u što nismo ni sumnjali. Iz izbornog tima Kolinde Grabar-Kitarović službena potvrda dolaska stigla nam je još tijekom prošlog tjedna, dok je iz tima Zorana Milanovića službena potvrda o dolasku na naše večerašnje sučeljavanje stigla jutros - potvrdila je rukovoditeljica Informativno-medjskog servisa HTV-a Katarina Periša Čakarun.

Sučeljavanje između Grabar-Kitarović i Milanovića na HTV-u počinje u 20:05 sati, a trajat će oko sto minuta. Kandidate će kroz sučeljavanje voditi Zrinka Grancarić i Mislav Togonal, a urednički će ga potpisati Ana Jelinić, Branko Nađvinski i Katarina Periša Čakarun.

Nakon što su se u ponedjeljak prvi put 'jedan na jedan' suočili na RTL-u, dva predsjednička kandidata bi se sutra trebali pojaviti i na Novoj TV, iako s te televizije još uvijek nemaju službenu potvrdu o dolasku.

Najčitaniji članci