Obavijesti

News

Komentari 12

Velić prijavio Huduroviće zbog prijetnji smrću njegovoj obitelji

Velić prijavio Huduroviće zbog prijetnji smrću njegovoj obitelji
8

Glasnogovornica PU Karlovačke je potvrdila da je policija u utorak oko 20 sati zaprimila prijavu 26-godišnjaka koji je prijavio članove obitelji Hudorović zbog prijetnji

VIDEO

Nakon krvavog obračuna dviju romskih obitelji u utorak su se odnosi među njima opet „zategnuli“. Nakon presude kojom je Frane Velić (50) osuđen na šest i pola godine zatvora zbog pokušaja ubojstva braće Zorana (22) i Zdravka (24) Hudorović ove dvije obitelji su se pred sudom u utorak ponovno vrijeđale, optuživale i prijetile. Pale su teške riječi s obije strane. Skoro su se i fizički sukobili no policajci su ih uspjeli smiriti. 

Iako su braća Hudorović isprva bila zadovoljna presudom nakon prepirke s Velićima su promijenili mišljenje i za suca Ante Ujevića su kazali da je potkupljen. Nezadovoljno su vikali da su njihovi članovi obitelji osuđeni na 57 godina zatvora.

Zbog prijetnji Hudorovićima se pak ljetos sudilo Frani Veliću – Peri (26), sinu ubijenog Mate koji je vozio TAM-ić kada su na njih u vožnji iz Audija pucali Hudorovići.  Tada su mu ubili oca i ranili majku Dragu Hudorović i sestru Mateju. U kamionu je tada bilo i dijete (3) koje srećom nije ozlijeđeno. Za ubojstvo Mate i pokušaj ubojstva njegove obitelji osuđeni su braća Juraj Hudorović na 30 godina, Nenad na 27 godina kazne zatvora, a Jurjevom maloljetnom sinu je određena odgojna mjera. Rešetanje Velićevog TAM-ić je  prethodilo ranjavanje braće Zorana i Zdravka u Otoku Oštarijskom u koje je pucao Frane Velić (50) dva dana ranije. 

- U utorak sam i ja bio pred sudom. Opet su se stanje zahuktalo. Bilo je prijetnji i naguravanja. – kazao je Pera koji kaže da je situacija između ovih dviju obitelji nakon svih ovih događaja inače bila mirna. Tijekom suđena Franu Velića je i sudac Ante Ujević pitao kakva je sada situacija između ovih dvije obitelji na što je kazao:

- Dobra je. Susreću se u trgovini i prolaze jedni kraj drugih, no nema nikakvih problema. – kazao je Frane Velić.    

- Više se ne družimo ali i ne diramo. Susrećemo se, ali svaki ide svojim putem – govori Pera.     

- Ja sam policiji prijavio Hudoroviće za prijetnje, a čuo sam da će i Ivanka. I meni se sudilo zbog prijetnji Hudorovićima iako im nisam prijetio, a osuđen sam na šest mjeseci kazne zatvora - dodao je.

Glasnogovornica PU Karlovačke Grčić je potvrdila da je policija u utorak oko 20 sati zaprimila prijavu 26-godišnjaka koji je prijavio članove obitelji Hudorović zbog prijetnji jer su njenu i njegovoj obitelji prijetili smrću. 

Ove dvije obitelji je u listopadu prošle godine pokušao pomiriti i ravnatelji policije Oliver Grbić. Tada su se predstavnici obitelji rukovali, ali si više nisu dobri. Iako od tada krvavog obračuna nije bilo obitelji si prijete i vrijeđaju pred sudom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena
Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...
TUŽNA OBLJETNICA

Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...

Tukli su me, odvodili na neko stajsko đubre da me zakolju, stavljali mi nož pod vrat pa opet tukli. Gubio sam svijest više puta a onda se probudio ostavljen u nekom dvorištu, ispričao je svojedobno Ivan Komšić...