Obavijesti

News

Komentari 29

Veliki skup Domovinskog pokreta u Slavonskom Brodu: 'Borimo se za bolju Hrvatsku'

Veliki skup Domovinskog pokreta u Slavonskom Brodu: 'Borimo se za bolju Hrvatsku'
24

U Domovinski pokretu kažu kako se zalažu za ostanak mladih u Hrvatskoj i za poticanje povratka iseljeništva, kao i za zaštitu obitelji, hrvatske kulture i i identiteta

U subotu oko 18 sati u Slavonskom Brodu počeo je veliki skup Domovinskog pokreta pod nazivom 'Ustani i ostani'. Na skupu nastupaju Opća opasnost, Tiho Orlić, Tram 11, Željko Pervan, kao i gosti iznenađenja. Događaj na popularnom Korzu će potrajati do 23 sata, piše 034 portal.

Domovinski pokret, kažu u stranci, zalaže se za ostanak mladih u Hrvatskoj i za poticanje povratka iseljeništva, kao i za zaštitu obitelji, hrvatske kulture i i identiteta.

Penava: Podatci Eurostata katastrofalni, slavonske županije izgubile 140.000 ljudi
Penava: Podatci Eurostata katastrofalni, slavonske županije izgubile 140.000 ljudiVeliku podršku, rekli su, daju i hrvatskim poljoprivrednicima te samodostatnoj proizvodnji, stvaranju konkurentne Hrvatske, dostojanstvenom životu radnika i umirovljenika te snažnom sustavu domovinske sigurnosti.

Dodali su kako se zalažu i za energetski neovisnu Hrvatsku, za opstojnost Hrvata u BiH i okolnim zemljama, za izjednačavanja liječnika, nastavnika, policajaca i sudaca s najuglednijim i najplaćenijim zanimanjima u zemlji te za očuvanje vrijednosti Domovinskog rata i svih ratnih postrojbi hrvatske pobjedničke vojske.

Grbin: 'Predizborna kampanja je počela, SDP ne nasjeda na navodnu poreznu reformu'
Grbin: 'Predizborna kampanja je počela, SDP ne nasjeda na navodnu poreznu reformu'

- Hrvatska je danas zemlja velikih neostvarenih potencijala i nedoraslog vodstva. Da smo u Domovinski rat išli s ovakvim vodstvom države i ovakvom vlašću, danas ne bi bilo Hrvatske i situacije Domovinskog rata gdje nismo imali nikoga, ali smo imali sebe, svoju vjeru, svoj optimizam, svoju nadu. Danas kada imamo svoju zemlju, svoju slobodnu i samostalnu Hrvatsku za koju su se naši branitelji borili i ginuli, sada je prilika da se zajedno izborimo za bolju Hrvatsku.

Ivica Puljak: 'Pobijedit ćemo HDZ na njihovom terenu i po pravilima koje su oni zamislili'
Ivica Puljak: 'Pobijedit ćemo HDZ na njihovom terenu i po pravilima koje su oni zamislili'

- Za Hrvatsku slobodnog čovjeka i sretnih ljudi, za Hrvatsku u kojoj se radi i dobro živi, za Hrvatsku i njezino selo koje proizvodi hranu za svoje potrebe, pa i za izvoz. Za Hrvatsku u kojoj se rađaju djeca, za Hrvatsku okrenutu prema budućnosti, ali svjesni svoje tradicije, vjere, kulture i jezika. To je Hrvatska kakvu želimo i za kakvu se borimo! I zato je moja poruka svima - Ustani i ostani!- poručio je Ivan Penava, presjednik Domovinskog pokreta.