Obavijesti

News

Komentari 16

Vezala si je ruke iza leđa pa se objesila zbog grižnje savjesti?

Vezala si je ruke iza leđa pa se objesila zbog grižnje savjesti?
1

Samo dva dana prije 'samoubojstva', pronašli su sina (6) njezinog dečka na dnu stepenica. Nije davao znakove života. Nakon njezine smrti, skinuli su ga s aparata

VIDEO

Prelijepa Amerikanka Rebecca Zahau (32) napisala je oproštajno pismo na vratima gostinjske sobe prije nego što si je vezala ruke iza leđa i noge te se objesila s balkona u vili njezinog dečka, piše New York Daily News. Policija je zaključila kako je riječ o samoubojstvu, ali njezina obitelj to ne vjeruje. 

Unajmili su odvjetnika i rekli kako će odahnuti tek nakon što dokažu kako je Rebecca ubijena. 

Njezino tijelo pronađeno je 13. srpnja u vili milijardera Jonaha Shacknaija (54) u Coronadu, otoku na južnoj kalifornijskoj obali. Rastavljeni Shacknai i Rebecca izlazili su dvije godine. Njegov brat, koji je bio u gostinjskoj kući, vidio je tijelo kako visi s drugog kata i prerezao uže. Shacknai u to vrijeme nije bio u kući. 

Samo dva dana ranije pronašli su sina (6) njezinog dečka na dnu stepenica dok ga je Rebecca čuvala. Slomio je vrat i nije davao znakove života. Policija je nesreću proglasila slučajnom. Nakon njezine smrti dječaka su skinuli s aparata za održavanje života. 

Rebeccina sestra Mary Zahau-Loehner ispričala je kako je policija nakon Rebeccine smrti rekla da nisu pronašli oproštajnu poruku već SMS poruke ne sestrinom telefonu kako ima 'problema' s djecom svog partnera. Sestre su razgovarale kobne večeri i Mary nije naslutila da se Rebecca željela ubiti. Rekla je kako će ujutro ide u bolnicu, odnijeti čistu robu dečku koji je bio uz sina. 

- Tako ne razmišlja netko tko se želi ubiti tu večer. Mi, njezina obitelj, ne vjerujemo da se ubila. Postoji mnogo neodgovorenih pitanja - rekla je Mary.

Policija je sada priznala kako je Rebecca na glavi imala masnice, a majica joj je bila omotana oko vrata i jedan kraj u ustima. Međutim, patolog dr. Jonathan Lucas kaže kako se možda udarila dok je padala s balkona, piše Daily Mail. 

- Majica u ustima nije neobična. Ljudi si znaju nešto staviti u usta prije vješanja - objasnio je stručnjak. 

No, Dr. Cyril Wecht ne slaže se s tim. Kaže kako mu je apsurdno da netko razmišlja 'Ne smije me nitko čuti i spasiti'. Nadalje, ruke i noge su joj bile vezane ljepljivom trakom, a policija nigdje nije pronašla kolut. 

Ipak, unatoč nekim nerazjašnjenim detaljima i dalje vjeruju kako je riječ o samoubojstvu.

- Ako se pojave novi dokazi ili ako se javi svjedok, opet ćemo otvoriti slučaj - rekao je policijski poručnik Larry Nesbit.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature