News

Komentari 102

VIDEO Bez maske htio ući na sud u Splitu pa napao policajce. Sad je za to dobio kaznenu prijavu

VIDEO Bez maske htio ući na sud u Splitu pa napao policajce. Sad je za to dobio kaznenu prijavu

Uznemirujuća scena u utorak ujutro na sudu na lokalitetu na Dračevcu. Muškarac je htio ući unutra, no odbijao je staviti masku napavši pritom pravosudnog policajca. Ubrzo su ga svladali te je priveden

Splitska policija dovršila je kriminalističku istragu nad 28-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela "Prisila prema službenoj osobi". Navedeni se, izvještavaju iz PU splitsko-dalmatinske, sumnjiči da je u utorak ujutro na ulazu u Općinski sud u Splitu, a nakon što je upozoren na obveznu nošenja maske za lice, sukobio s pravosudnim policajcima.

Pogledajte video: Htio ući na sud bez maske

Dobio kaznenu prijavu

Zbog sumnje u počinjenje gore navedenog kaznenog djela protiv 28-godišnjaka biti će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Muškarcu je također, zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti izdan obavezni prekršajni nalog, stoji u policijskom priopćenju.

'Moj ćaća se borio za ovu državu, jeste li vi normalni?!'

Podsjetimo, riječ je o incidentu u zgradi suda na Dračevcu. Trojica policajaca jedva su svladala razjarenog muškarca koji je htio unutra ući bez maske napavši pritom pravosudnog policajca. Sve se odvijalo u utorak oko 11.30 sati. Osim fizičke snage morali su upotrijebiti i "pepper" sprej te palicu. Dok su ga tako držali pritisnutog o pod, muškarac je galamio.

- Moj se ćaća borio za ovu državu, jeste li vi normalni? Vi ćete mene bacat na pod? Meni je pet rođaka poginilo, a vi ćete mene bacat? Nitko vam ne nosi masku gore, a vi ste mene napali? - vikao je čovjek. Ubrzo su ga odveli u policijsku postaju.

Najčitaniji članci