News

Komentari 26

VIDEO 'Bogami ste ga dobro napunili': Minirali kod Omiša, kamenje po autima, kućama...

VIDEO 'Bogami ste ga dobro napunili': Minirali kod Omiša, kamenje po autima, kućama...

Letjelo je na sve strane, na jednom autu oštećena je hauba, napukao je zid kuće, bilo je oštećenih krovova... Sreća da u to vrijeme nije nitko prolazio, ispričala je mještanka za Dalmaciju Danas

Jučerašnje miniranje u sklopu radova na omiškoj zaobilaznici dobro će zapamtiti stanovnici dijela Omiša. Naime, u sklopu gradnje tunela stručnjaci iz Strabaga očito su nešto krivo proračunali, jer je nakon dvije eksplozije kamenje udaralo u zidove kuća i padalo po dvorištima i autima, i prava je sreća da nizko nije ozlijeđen.

 

Pogledajte video: Miniranje na omiškoj obilaznici

Letjelo je na sve strane, na jednom autu oštećena je hauba, napukao je zid kuće, bilo je oštećenih krovova... Sreća da u to vrijeme nije nitko prolazio jer je kamenje padalo i po ulici, ispričala je mještanka za Dalmaciju Danas.

- Istina je, nije bilo ni malo ugodno, dobro je zatreslo i kamenje je letjelo posvuda. Luda je sreća da nitkjo nije ozlijeđen, očito su nešto krivo proračunali - rekao nam je jedan Omišanin, te s druge strane i pohvalio izvođače iz tvrtke Strabag:

- Kad su vidjeli što se dogodilo, ma nije prošla ni minuta, njihovi ljudi su dojurili do nas i pitali treba li ikome pomoći. Kasnije su fotografirali i popisali svu štetu. Ispričali su se i najavili naknadu štete, bili su maksimalno korektni. A pogriješili su, to je svima jasno, ovo je opomena za buduća miniranja - zaključio je Omišanin

Najčitaniji članci