Obavijesti

News

Komentari 140

Video: Divljala po zagrebačkoj obilaznici, i to u kontra smjeru!

Video: Divljala po zagrebačkoj obilaznici, i to u kontra smjeru!
1

DRAMA U ZAGREBU: Kobre su pet kilometara jurile za Audijem A4 kojim je vozačica (35), ignorirajući sirene i policijska svjetla, iz smjera Ivanje Reke vozila prema Lučkom u suprotnom smjeru

VIDEO

Sve je u redu. Bila sam na poslovnoj večeri i iz Rudeša idem prema Jastrebarskom, mirno je Kobrama rekla vozačica (35) Audija A4 s kojim je u utorak oko 23 sata, vozeći zagrebačkom obilaznicom u suprotnom smjeru, sijala paniku kod vozača. Čuvši odgovor policajci su u nevjerici odmahivali glavama.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

00:25

Nakon zaustavljanja vozačica nije htjela izaći iz vozila unatoč tome što ju je policija upozoravala da postoji opasnost da na njezino vozilo naleti drugi auto. Kako se više puta oglušila, a bila je i nekomunikativna, policajac ju je morao silom izvući iz auta. Krenula je preko autoceste pa joj je policajac, kako se ne bi ozlijedila i(li) pobjegla, stavio lisice. Nije pristala na alkotestiranje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Drama na zagrebačkoj obilaznici, u kojoj samo zahvaljujući brzom reagiranju pripadnika mobilne jedinice prometne policije Kobri nitko nije poginuo, trajala je desetak minuta. Nakon dojave da po obilaznici iz smjera Ivanje Reke prema Lučkom netko vozi u suprotnom smjeru, Kobre koje su bile u blizini s više su vozila krenule u akciju. Usporavali su promet i zaustavljali vozila kako bi napravili svojevrsnu tampon zonu između vozila te kako se auto koji je išlo u suprotnom smjeru ne bi u nekoga zaletio.

Audi  A4 uočili su četiri kilometara od prometnog čvora Lučko. Svjetlosnim signalima i sirenama pokušali su je zaustaviti, no vozačica se nije obazirala. Na kraju su je uspjeli zaustaviti i spriječiti sudar s kamionom koji je bio 150 metara od nje. 

Kako neslužbeno doznajemo, vozačica je tijekom divlje vožnje u jednom trenutku sletjela s ceste i udarila u zaštitnu ogradu i razbila svjetlo na automobilu, no umjesto da stane vratila se na autocestu i nastavila s opasnom vožnjom.

Nakon što je noć provela u jedinci za zadržavanje, policija je protiv nje podnijela niz prekršajnih prijava. Neslužbeno doznajemo kako su je prijavili za izazivanje i udaljavanje s mjesta prometne nesreće, vožnju u suprotnom smjeru autocestom, nepostupanje po znaku službene osobe, opasna tehničku neispravnost - imala je probušenu prednju lijevu gumu, odbijanje alkotesta, a nije bila ni vezana. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 140
VIDEO

HDZ pao na 60 mandata, SDP na 42, DP na 14 mandata, Most na 11, Možemo ima 10 mandata
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

HDZ pao na 60 mandata, SDP na 42, DP na 14 mandata, Most na 11, Možemo ima 10 mandata

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata

UŽIVO Gužve na biralištima! Mnogi se žale da ih nema na listi. DIP se oglasio o izlaznosti
IZ MINUTE U MINUTU

UŽIVO Gužve na biralištima! Mnogi se žale da ih nema na listi. DIP se oglasio o izlaznosti

Hrvatska bira 11. saziv Sabora odnosno 151 zastupnika. Građani svoje pravo mogu iskoristiti do 19 sati, kada se birališta zatvaraju
FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača
NAJVEĆA IZLAZNOST U 24 GODINE

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača

U usporedbi s proteklim godinama, ova izlaznost je za šest postotnih poena viša nego 2020. godine, 5,3 posto više nego 2016. godine, a premašila je čak i rekordnu 2015. godinu kada je do 11.30 sati glasalo 21,55 posto