News

Komentari 180

VIDEO Drama u Virovitici: Bez maske ušao u banku i snimao, policija ga oborila i privela

VIDEO Drama u Virovitici: Bez maske ušao u banku i snimao, policija ga oborila i privela

Iz PU virovitičko - podravska su otkrili kako je muškarac priveden u policijsku postaju zbog nenošenja maske u prostoru banke

Policija je u centru Virovitice srušila na pod te privela muškarca zbog nenošenja maske u prostoru banke. Drama se dogodila u utorak oko 10.30 sati u banci, nakon čega je po dojavi intervenirala i policija te privela muškarca.

Iz policije su potvrdili kako su priveli muškarca, ali o samom slučaju nisu otkrili mnogo detalja.

POGLEDAJTE VIDEO: Bez maske je ušao u banku, priveli ga

Policajci su upotrijebili silu nad muškarcem, oborili ga na pod i priveli, prenosi Informativni centar Virovitica. Neslužbeno navode i kako je muškarac pokušao ući u banku te postao nasilan, zbog čega su zaštitari pozvali policiju.

Jedan od očevidaca je kazao kako je bio u redu ispred njega te do ulaska u banku sa zaštitarom razgovarao uljudno, nakon čega ga je zaštitar zamolio da stavi masku. Čovjek mu je odgovorio da zbog zdravstvenih problema ne može nositi masku, a nakon što je zaštitar zatražio dokument, čovjek se oglušio i ušao u banku nakon čega su nastali problemi.

- Iz banke su mu ponudili masku kako bi mogao izvršiti uslugu. Mladi gospodin odbija masku i pali snimanje na mobitelu. Zaštitar ga moli da prekine snimati unutar banke jer je to zabranjeno. Ovaj odbija i zaštitar kreće u izvođenje gospodina iz prostora banke. Kako se ovaj pobunio i počeo pružati aktivan otpor zaštitar zove policiju - rekao je jedan od očevidaca za ICV.

Najčitaniji članci