News

Komentari 78

Video iz Amerike: Mama snimila ravnateljicu kako joj tuče kćer: 'Morala sam, ne bi mi vjerovali'

Video iz Amerike: Mama snimila ravnateljicu kako joj tuče kćer: 'Morala sam, ne bi mi vjerovali'

FLORIDA Ravnateljica je kaznila djevojčicu jer je navodno oštetila računalo. Njezina majka je tog dana došla u školu kako bi podmirila štetu, a prizor koji je zatekla u uredu ravnateljice šokirao ju je

Melissa Carter, ravnateljica osnovne škole na Floridi, snimljena je kako u svom uredu drvenom daskom udara 6-godišnju djevojčicu, prenosi New York Post. Na videu koji je snimila majka djevojčice, jasno se vidi kako Carter savija djevojčicu i udara je nekoliko puta.

Ravnateljica je kaznila djevojčicu jer je navodno prouzročila štetu na računalu. Njezina majka je tog dana došla u školu kako bi podmirila štetu, a prizor koji je zatekla u uredu ravnateljice šokirao ju je.

Odlučila je sve snimiti kako bi joj nadležni vjerovali i sankcionirali ravnateljicu.

POGLEDAJTE VIDEO: Ravnateljica kažnjava djevojčicu batinama

- Nitko mi ne bi vjerovao da nisam sve snimila. Žrtvovala sam svoju kćer kako bi ostali roditelji shvatili što se događa u školi koju pohađaju njihova djeca - rekla je majka kažnjene djevojčice.

Cijeli slučaj zgrozio je roditelje i djelatnike škole.

- Nikad nisam udarila svoju djevojčicu. Ovo je nedopustivo, ne mogu vjerovati da se takvo što može dogoditi - rekla je majka 6-godišnje djevojčice.

Policija Clewistona i Odjela za djecu i obitelji potvrdili su da istražuju incident i da je ravnateljica trenutno pod istragom. 

Odvjetnik Bret Provinsky koji radi s imigrantima i koji je zadužen za slučaj djevojčice, kazao je kako bi ovo moglo ostaviti trajne posljedice na psihičko stanje djeteta.

- Ravnateljica je pod istragom i sigurno će biti kažnjena za učinjeno. Škola ne dopušta nikakav oblik kažnjavanja i ovo što se dogodilo nedopustivo je. Djevojčica je bila prestravljena te se osjećala ranjivom - kazao je odvjetnik.

 

Najčitaniji članci