News

Komentari 112

VIDEO Na A1 kod Macole 60-ak auta formirali kolonu: 'Krenuli su unatoč svim upozorenjima'

VIDEO Na A1 kod Macole 60-ak auta formirali kolonu: 'Krenuli su unatoč svim upozorenjima'

Policija još jednom upozorava da se na put ne kreće bez potrebe i da se pomno prate meteo uvjete te poštuju prometne propise

Liku je zameo snijeg. U Gospiću ga ima čak 70 centimetara, no ne prestaje i dalje padati. Na odmorištu Zir kod restorana Macola više nema mjesta pa su automobilima formirali kolonu po samoj autocesti. Riječ je od 60-ak vozila koju su jutros unatoč svim upozorenjima krenuli na put.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Sva odmorišta su nam puna, mnogi su se ipak nakon svega odlučili na put, kazali su iz Ličko-senjske policije.

Policija još jednom upozorava da se na put ne kreće bez potrebe i da se pomno prate meteo uvjete te poštuju prometne propise jer nečija nepromišljenost može ugroziti i njega i druge sudionike u prometu, istaknuli su iz policije.

Vlasnik restorana Macola kraj autoceste kazao nam je da zbog zatvorenih cesta u njegovom restoranu vlada užasna gužva.

POGLEDAJTE VIDEO: HGSS SE POKUŠAVA PROBITI DO ZAPELIH U SNIJEGU

- Zatvorena je cesta na sve strane, nenormalna gužva - kazao je Željko Orešković zvani Macola za KA portal te istaknuo kako su ljudi spavali na stolicama u restoranu, te kako je i dalje velika gužva u restoranu. Restoran Macola je smješten u neposrednoj blizini Plitvičkih jezera, na 165-om km od Zagreba prema Jadranskom moru, u mjestu Korenica.

- Krenuo sam jučer popodne sa sajma nautice u Zagrebu. Idem prema Murteru i eto toliko putujem. Ovdje sam došao oko 8 ujutro, ali neki su tu od sinoć. Trenutno se formiraju kolone od 60 vozila i propuštaju na izlaz sv.Rok -Gračac prema Kninu ! Svakih sat vremena se propušta jedna kolona od 60 vozila - rekao nam je čitatelj.

Tijek događaja iz minute u minutu pratite OVDJE.

Najčitaniji članci