News

Komentari 124

VIDEO Natalija Prica u crnini Bandiću došla za rođendan na grob, donijela i veliki lampion

VIDEO Natalija Prica u crnini Bandiću došla za rođendan na grob, donijela i veliki lampion

Bandić je preminuo 28. veljače ove godine, a iz grada su kratko priopćili da je preminuo od posljedica srčanog udara nakon što mu je liječnička pomoć pružena u KB Sveti Duh

Milan Bandić, pokojni gradonačelnik Zagreba danas bi proslavio 66. rođendan.

Pogledajte video: Prica zapalila svijeću Bandiću

Njegovi suradnici su na zagrebačkom groblju Mirogoj, na njegovu grobu položili vijence i zapalili svijeće. 

Među njima bio je predsjednik Stranke rada i solidarnosti, Nenad Predovan, nekadašnji pročelnik za obrazovanje Ivica Lovrić, ali i Natalija Prica, šefica stranačke mladeži i bliska Bandićeva suradnica.

Zanimljivo je da na groblje nije došla njegova nekadašnja zamjenica Jelena Pavičić Vukičević

Povodom Bandićevog rođendana suradnici zapalili svijeće na njegov grob

DORH istražuje okolnosti Bandićeve smrti

Bandić je preminuo 28. veljače ove godine, a iz grada su kratko priopćili da je preminuo od posljedica srčanog udara nakon što mu je liječnička pomoć pružena u KB Sveti Duh.

Povodom Bandićevog rođendana suradnici zapalili svijeće na njegov grob

No, o samoj smrti kasnije je izneseno niz kontradiktorinih informacija pa je događaj u toj noći do danas ostao u velikoj magli. 

Aaktivist Stjepan Perko je podnio 11. ožujka kaznenu prijavu protiv prijatelja zagrebačkog gradonačelnika i nepoznate osobe.

Prijavom su obuhvaćeni Gzim Redžepi i Sergije Ivanović, koji su javno tvrdili da su bili s Milanom Bandićem kad mu je pozlilo u Ivanovićevoj kući na Vrhovcu, ali i Natalija Prica na čiju je obližnju adresu navodno stigla hitna pomoć. U prijavi se spominje još jedan nepoznati počinitelj.

Povodom Bandićevog rođendana suradnici zapalili svijeće na njegov grob

Tvrdeći je da prijavom želio primorati institucije da rasvijetle okolnosti pod kojima je Bandić umro Perko je zaključio kako postoji dovoljno javno dostupnih informacija koje upućuju na sumnju o postojanju kaznenog djela nepružanja pomoći, ali i nepružanja medicinske pomoći u hitnim slučajevima.

S obzirom na "nevjerojatne podudarnosti navodnih svjedoka i aktera u cijelom tom nesretnom događaju" Perko je novinarima rekao kako traži da se istraži točno vrijeme i mjesto gdje je nastupila životna opasnost, a potom i točno vrijeme i mjesto smrti, kao i tko je bio prisutan u trenutku nastupanja životne opasnosti.

Zagreb: Gradska skupština još jednom nije uspjela nastaviti 17. sjednicu

Bandićeva obitelj potom je, preko odvjetnice, zatražila da ih se poštedi medijskog linča i da ne im se ne zadire u privatnost.

Najčitaniji članci