Obavijesti

News

Komentari 0

VIDEO: Policajci napravili blagdansku prometnu čestitku

VIDEO: Policajci napravili blagdansku prometnu čestitku

Pogledajte prometnu čestitku, pridržavajte se deset zlatnih pravila sigurnosti u prometu koje ona ističe i nadolazeće blagdane, po mnogočemu drugačije od dosadašnjih, provedite savjesno i odgovorno

Iz godine u godinu, statističke analize prometa ukazuju na činjenicu da se pred kraj godine povećava broj prometnih nesreća i stradavanja u njima. Posebice je tu važno istaknuti blagdansko raspoloženje uoči i tijekom Božića i Nove godine, kada se, iz prizme prometa, bilježi povećanje domaćeg, ali i tranzitnog prometa na cestama, kretanja pješaka, ali i konzumiranja alkohola.

Stoga je hrvatska policija izradila video čestitku „Blagdanska prometna čestitka“, kojom sve građane podsjećamo na važnost pravilnog ponašanja u prometu i kako spriječiti potencijalne prometne opasnosti.

Pogledajte prometnu čestitku, pridržavajte se deset zlatnih pravila sigurnosti u prometu koje ona ističe i nadolazeće blagdane, po mnogočemu drugačije od dosadašnjih, provedite savjesno i odgovorno, brinući o tuđem zdravlju.