News

Komentari 29

VIDEO Šok na cesti: Mrtav pijan 'lovio' trake kod Tomislavgrada. Policajac trčao i uhvatio vozača

VIDEO Šok na cesti: Mrtav pijan 'lovio' trake kod Tomislavgrada. Policajac trčao i uhvatio vozača

Prvo smo mislili da je bolestan, a kad je počeo ići u druge trake i kad ga je skoro kamion pokupio, nazvali smo policiju. Kad ga je zaustavila policija, on je mislio da je u Širokom Brijegu, kaže nam autor videa

Šokantna snimka koju nam je poslao čitatelj prikazuje pijanog vozača koji je vozio iz jedne u drugu traku, pa izašao i van ceste. U jednom trenutku prošao je i pokraj policije, a jedan je policajac nastavio trčati za autom koji se polagano micao, no nije odmah stao.

POGLEDAJTE VIDEO: Policajac trči za pijanim vozačem

Bizarnu i opasnu vožnju potvrdio nam je glasnogovornik MUP-a Bosne i Hercegovine Ivica Vrdoljak, koji kaže da su dojavu zaprimili u nedjelju, 26. prosinca, oko 12.35 sati. Vozač automobila dubrovačkih registracija kretao se Mercedesom prometnicom M61 iz smjera Posušja prema Tomislavgradu, a prema prvim informacijama vozač je ubrzo svladan te priveden nakon desetak minuta.

Kako dodaje Vrdoljak, vozač je bio u teškom alkoholiziranom stanju, no i dalje pružao otpor prilikom privođenja ponašajući se drsko.

Snimku je snimio naš čitatelj, a niti on nije ostao ravnodušan.

- Prvo smo mislili da je bolestan, a kad je počeo ići u druge trake i kad ga je skoro kamion pokupio, nazvali smo policiju. Nije vam svejedno, mogao je nekog ubiti. Bio je mrtav pijan. Kad ga je zaustavila policija, on je mislio da je u Širokom Brijegu a ne u Tomislavgradu - kaže nam čitatelj, dodajući da je udaljenost Širokog Brijega od Tomislavgrada nekih 70 kilometara.

Najčitaniji članci