Obavijesti

News

Komentari 15

Dramatični video: Spasili su studenticu s devetog kata, svi su visjeli na 27 metara visine!

Dramatični video: Spasili su studenticu s devetog kata, svi su visjeli na 27 metara visine!

Studenticu Irinu Jerpulevu iz zapaljenog stana na devetom katu izvlačili su dečko i prijatelj, a srećom svi su prošli s lakšim ozljedama

VIDEO

Zastrašujući video pokazuje kako je studentica čudesno spašena u subotu iz zapaljenog stana u spustivši se kroz prozor koji je bio oko 27 metara iznad zemlje, prenosi Mirror.

'Dečko je vikao na mene, tada sam se pribrala'

Irina Jerpuleva (18) spuštena je s prozora na devetom katu u stan ispod bez sigurnosnih užadi. Njezin dečko, student Timur Zakirov (20), i  prijatelj Adel Akhmetzianov (21) nekoliko trenutaka ranije su sišli i vlasnik stana im je pomogao ući kroz prozor.

- Oklijevala sam sve dok Timur nije počeo vikati na mene, to me je pribralo - ispričala je Irina, kojoj je dečko tako spasio život.

- Sišla sam dolje. Oni su me uputili i rekli mi što da radim. Uhvatili su me za noge i povukli kroz prozor na osmom katu - dodala je.

Strah je došao tek kasnije kad su shvatili koliko su visoko bili i da je svaki krivi pokret mogao završiti kobno.

Pogledajte video:

Visio za jednu ruku, drugom hvatao okvir

Još jedan video nekoliko trenutaka ranije pokazao je kako su Timur i Adel u očaju sišli s gorućeg stana na sjevernom katu, držeći se za izbočinu prozora. Popeli su se kroz prozor, objesili se na izbočinu prozora i udarili nogom u prozor stana ispod na osmom katu.

- Hvala Bogu, vlasnik je bio kod kuće. Da nije bilo njega, ne mogu zamisliti što bi se dogodilo. Timur je visio za jednu ruku, a drugom se s nekoliko prstiju hvatao za okvir prozora. Desnom sam se rukom čvrsto držao za prozorsku dasku, a lijevom sam njegovu drugu ruku povukao za okvir prozora kako bi se mogao podići. Mislio sam da ćemo morati skočiti  činilo se da je to bolje nego ostati tamo i izgorjeti - ispričao je Adel spašavanje koje je nalikovalo na scene iz akcijskih filmova.

Studentica medija Irina zadobila je posjekotine, ogrebotine i trovanje ugljičnim monoksidom, ali nije joj trebalo bolničko liječenje. Timur je zadobio opekline i ostaje u bolnici. Drugi prijatelj Igor Garankin zadobio je 34% opeklina nakon što je pobjegao kroz vrata prije nego što se plamen pogoršao. Vjeruje se da je požar izazvao kratki spoj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...