News

Komentari 114

VIDEO Spektakularna vožnja pilota kanadera u Makarskoj: 'Je***e koji luđak...'

VIDEO Spektakularna vožnja pilota kanadera u Makarskoj: 'Je***e koji luđak...'

Zapovjednik JVP Makarska Mario Čović u nedjelju je potvrdio da je požar lokaliziran. U gašenju su sudjelovale vatrogasne snage kompletne Makarske rivijere uključujući i omiško područje, kao i dva kanadera

U požaru, koji je u subotu popodne buknuo između Makarske i Tučepa te zahvatio Osejavu, izgorjela je šuma na predjelima Kraljev gaj i Nugal. Točna površina još se ne zna, ali radi se o velikom obuhvatu borove šume. 

Zapovjednik JVP Makarska Mario Čović u nedjelju je potvrdio da je požar lokaliziran i da se kreće u sanaciju kako bi on bio u cijelosti stavljen pod kontrolu.

U gašenju požara sudjelovale su vatrogasne snage kompletne Makarske rivijere uključujući i omiško područje, kao i dva kanadera.

 

Ono što je među vatrogascima ukralo najviše pažnje prilikom sanacije požara bio je pilot čiju su vožnju i zabilježili kamerom. Naime, na snimci, koja je objavljena na Facebook stranici 'Dnevna doza makarskog nereda', pilot pri punoj brzini u nagibu tik uz obližnje brdo uspješno ispušta vodu. 

- Jeb**e koji luđak. Ma svaka mu čast - komentirao je čovjek koji je snimio cijelu situaciju. 

U komentarima ispod objave na Facebooku ubrzo su se mogle naći različite reakcije pratitelja koji su bili oduševljeni ovom 'ludom vožnjom'. 

Najčitaniji članci